Küll aeg läheb kiiresti: Merilin Taimre on kallimaga koos olnud juba aasta

Elu24
Copy
Merilin Taimre ja Roomet Poom.
Merilin Taimre ja Roomet Poom. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Blogija Merilin Taimre jagas Instagrami vahendusel postitust, kus teatas, et on kallima Roomet Poomiga koos olnud juba aasta aega. 

«365 päeva on minu elu Roomet Poomi käte vahel olnud kui tants. Õnne meile, kallis,» kirjutas Merilin Taimre pildi juurde, mis, nagu naine ise ka kirjutab, kujutab teda ja Roometit koos tantsimas.

Kui Merilin ja Roomet on koos olnud juba aasta, siis see tähendab, et nende suhe on natuke pikem kui avalikkusele teada. 

Elu24 kirjutas 13. juunil, et Merilin näitab uut kallimat. Paljas Porgand postitas oma Instagram Story'sse foto, kus hoiab salapärase noormehe kaela ümbert kinni. «Kõige suurepärasem hing minu käte vahel,» kirjutas ta foto juurde. 

Elu24le tulnud vihje kohaselt väisas Merilin Taimre aga Kalamajas toimunud tänavatoidufestivali koos noormehega, kelle nimi on Roomet Poom. Noormees tegi näiteks kaasa TV3 menusarjas «Litsid», kehastades male suurmeistrit Paul Kerest.  

Kaader sarjast «Litsid», kus Roomet Poom mängib Paul Kerest.
Kaader sarjast «Litsid», kus Roomet Poom mängib Paul Kerest. Foto: TV3 / «Litsid»

Postimehe Sõbranna portaal kinnitas ka päeva hiljem, et Merilini uus kallim ongi Roomet. 22.märtsil juhuse läbi Suit Supply üritusel tutvunud paari suhe kulges rahulikult - 1,5 kuud tutvusest, kui nad «ametlikult» suhtesse astusid, polnud Taimre sõnul nende vahel olnud mingit füüsilist kontakti peale kallistamise. «Tahtsin veenduda, et tal on minuga tõsised plaanid,» selgitas blogija.

Merilin kirjeldab Roometit vaid ülivõrdes: sümpaatne, humoorikas, üdini positiivne. «Mis kõige toredam – ta ei jälginud mind ei Instas, Facebookis ning polnud kunagi ka mu blogis käinud. Tema jaoks olin ma justkui tulnukas, kelle olemasolust ta oli küll kuulnud, kuid polnud kunagi oma silmaga näinud ja väga otsima ka läinud,» rõõmustab Taimre, et mees õppis teda tundma tema enda, mitte Palja Porgandina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles