Galerii: skandaalne Tartu tudengipäevade mudamaadlus tõi endaga kaasa mudast tilkuvad kehad

Elu24
Copy

Mudamaadlus on Tartu tudengipäevade üks legendaarsemaid üritusi ja, nagu korraldajad ütlevad, üks skandaalsemaid. Metsikud heited ning mudast tilkuvad poolpaljad kehad oli vaatepilt, mida Tartu tänavail pole ammu nähtud.

Tartus 27. aprillist kuni 4. maini kestnud tudengite kevadpäevad oli täis tantsu, tralli, seikluseid ja vesiseid üritusi. Aga oli üks üritusi, mida keegi ei tahtnud maha magada. Just, mudamaadlus.

Tudengipäevade korraldajaid tõid tagasi ühe aegade taguse legendaarse ürituse ning asetasid ühel ilusal kevadõhtul Küüni tänavale mudabasseini. Muda sees sõbralikult jõudu katsuma olid oodatud kõik julged ja spordilembelised tüdrukud ning poisid, kes tahtsid oma ülikooliaega tulevikus meenutada ühe eriti vinge kogemusega. Ehk isegi parima mudamaadleja tiitliga!

Kui varem olid mudas maadelda saanud ainult naised, siis sel korral avanes mudaheitluses osalemise võimalus individuaalarvestuses ka meestele. Seega polnud enam ühtegi vabandust, miks mitte kohale tulla.

Võistluses osalesid kaheksa meest ja kaheksa naist. Pärast matši said osalejad keha mudast puhtaks loputada ning kohe ka sooja tünnisauna nautima minna, nii et mudasena keegi koju jalutama ei pidanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles