Evelyn Sepp sai Taavi Rõivase kohta tehtud kommentaari peale pahaseks

Elu24
Copy
Evelyn Sepp sai Taavi Rõivase kohta tehtud kommentaari peale pahaseks
Evelyn Sepp sai Taavi Rõivase kohta tehtud kommentaari peale pahaseks Foto: MADIS SINIVEE / POSTIMEES/SCANPIX

Pärast Taavi Rõivasega Malaisias toimunud skandaali, kus ta ühe naise väidetavalt külmkapi vahele lükkas ja näperdas, on see nagu taak temaga kaasas käinud. Aga nüüd astus tema kaitseks välja endine keskerakondlane Evelyn Sepp.

Eestis on praegu poliitiliselt keerulised ajad ning kui poliitikule, kes meelejärgi pole, sisukat argumenti vastu öelda pole, siis tuuakse minevikust välja sündmused, millel ei ole tänase päevaga mitte mingit seost, kuid seda tehakse vaid selleks, et vastasele nii-öelda ära panna.

Taavi Rõivasega on samamoodi. Igakord, kui ta teeb või ütleb midagi, mis tema vastastele ei meeldi, meenutatakse seda Malaisia juhtumit. Ja see on nõme, sest kõikide asjaosaliste jaoks on see seljataha jäetud.

Sarnaselt arvas ka Evelyn Sepp, kellele ei meeldinud Rõivase kohta tehtud kommentaar.

Evelyn Sepp osales koos Rõivase, Urmas Reinsalu ja Varro Vooglaidiga debatil, kus arutleti euroopalike väärtuste üle. ERR kirjutas, et nende üle vaidlemine tekitas täiendava konflikti MTÜ Ühiskonnauuringute Instituudi korraldatud ühiskondlik-poliitilisel seminaril «Kuidas kokku lappida katki läinud ühiskond?», mille osalised ei soovinudki kokkuleppele jõuda.

Urmas Reinsalu pani kõigepealt ajakirjandusele hagu alla. Tema hinnangul ei saa nõustuda ERR-i ajakirjaniku Indrek Treufeldti väitega, et ajakirjandus on mitmekesine.

Taavi Rõivas näeb ühiskonna lõhestatuse taga probleemi muuhulgas sedasorti uuringutel, mida Ühiskonnauuringute Instituut läbi viib ja mis polariseerivad ühiskonda teemadel, mis tegelikult üldse olulised ei ole. 

Varro Vooglaid leidis, et mõiste «euroopalikud väärtused» on kasutusele võetud vales ja valelikus tähenduses ning eesmärkidel.

Taavi Rõivas valutab südant.
Taavi Rõivas valutab südant. Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja

Evelyn Sepp jagas ERRi artiklit, mille juures oli ka üle tund aega kestnud video. 

«Oluline on mu meelest see, et me ei jääks ise kinni kulunud väljenditesse, mis ei aita keerulisi probleeme ei defineerida ega neile ka muutunud oludes lahendusi leida. Kordan juba viraliks muutunud ütlust, et omletist enam mune ei saa. Järelikult tuleb vaadata loosungitest mööda asjade ja nähtuste sisse palju sügavamalt ja tegeleda päris probleemidega. Ja kokkuvõttes: on asju, mida me saame muuta, ja neid, mida ei saa. Peamiselt saame me muuta muidugi vaid ennast ja enda suhtumist nähtustesse, ja mitte neid asju või maailma. Kellele järeldus ei meeldi, tõestagu vastupidist,» kirjutas Sepp postituse juurde.

Jagatud lingi ekraanitõmmis aga näitas hetke, kus Taavi Rõivasel on käed seljataga jaki all ning Evelyn nõjatub temast justkui eemale.

Selle peale küsis üks kommenteerija: «Kus Taavi käed on, et tast eemale hoiad?»

Evelyn aga sellist asja ei talunud ja vastas: «Lollakas. Sätime oma mikrofone.»

Esialgse kommentaari teinud inimene ei vastanud selle peale muud, kui märkis Evelyni vastuse «meeldivaks».

See aga ei takistanud ühel teisel isikul samaväärset kommentaari tegemast. Sellele endine riigikoguliige Sepp enam ei vastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles