Kim Kardashian ja Kanye West kavatsevad pojale panna eriti omapärase nime?

Elu24
Copy
Kim Kardashian ja Kanye West 2019. aasta MET Galal.
Kim Kardashian ja Kanye West 2019. aasta MET Galal. Foto: Reuters/ScanPix

Kim Kardashian ja Kanye West said reedel neljanda lapse. Kihlveokontorid pakuvad, et poeg saab endale veelgi omapärasema nime kui paari eelmised lapsed.

Westide peres kasvab juba kolm ebatavalise nimega last: North (Põhi), Saint (Pühak) ja Chicago West, vahendab Daily Star. Kuna Kanye on hakanud pühapäevapalvuseid pidama ja veennud terve pere kirikus käima, usutakse, et neljas laps saab piiblinime.

Kanye West ja Kim Kardashian West ning lapsed North, Chicago ja Saint. Jõulupühad 2018. aastal.
Kanye West ja Kim Kardashian West ning lapsed North, Chicago ja Saint. Jõulupühad 2018. aastal. Foto: Vida Press

Selmet valida mõni tavaline piiblinimi, nagu Aadam või Joosep, pakuvad kihlveokontorid, et Westidel mõlgub mõttes midagi veelgi kummalisemat. Kuigi kõige popim pakkumine on South (Lõuna), on neljandal kohal God West (Jumal West).

Briti kihlveokontori Coral esindaja John Hilli sõnul on raske Westide valikut ette ennustada. «Eelmiste valikute põhjal peame kõige tõenäolisemaks nimevalikuks Southi,» ütles Hill.

Westide lähedane on öelnud, et Kim ja Kanye on Jumalaga neljanda lapse teemal vestelnud. «See on nende viis tunnistada, et see laps on kingitus Jumalalt, ja see on väga suur õnn, et neil on nüüd neli kingitust,» ütles allikas.

Kim Kardashian teatas lapse sünnist reede pärastlõunal Twitteris. «Ta on siin ja ta on perfektne!» kirjutas tõsielustaar.

Westide esimene laps, tütar North West, sündis 2013. aastal. Teine laps, poeg Saint West, sündis 2015. aastal. Kuna Kimi sünnitused möödusid väga vaevaliselt, sünnitas Westide kolmanda ja neljanda lapse surrogaatema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles