Galerii: Eesti ilusaimad lapsed vallutavad maailma moelava

Elu24
Copy

6 noort modelli esindavad Eestit Türgis toimuval rahvusvahelisel laste modellikonkurssil ja talendishowl ​Future Fashion Faces World Kid’s 2019. 

Rahvusvahelisel laste modellikonkursil Future Fashion Faces World Kid’s 2019 esindavad Eestit Angel Models Agenсy noored ja andekad modellid: Nestor Korberg (4.a), Elis Sillaste (5.a), Vilora Korberg (7.a) Daniel Veretjuk (8.a), Laura Sillaste (10.a) ja Alina Podjatševa (16.a)

Prestiižikal laste moe- ja talendifestival Future Fashion Faces World Kid’s 2019 konkurssil ootab lapsi ees mitu vooru: osaleda tuleb moeshowl, toimub talendivoor, rahvariiete voor ning uhke galaõhtu. Konkurss leiab aset Türgis, ligi 40 noort talenti vanuses 4 kuni 18 eluaastat kogu maailmast võistlevad ihaldusväärse rahvusvahelise krooni eest. Mängus on ka rahaline auhind.

Angel Models Agency esindaja Anna Mikkoneni sõnul kestis ettevalmistus konkursiks mitu kuud. «Väsitavad talendishow proovid, õhturiiete valik, modellikõnnaku harjutamine, kõik see võtab nii lastelt kui ka vanematelt palju energiat. Näiteks, õmbles Vilora Korbergi jaoks eesti disaner Annastassia Balak eksklusiivse õhtukleidi. Kleidi õmblemiseks kulus ligi 10 meetrit kangast ning 1000 Swarovski kristalle,» lisas Anna.

Huvi lastemoe vastu kasvab tema sõnul iga aastaga. Lapsmodellid oma professionaalsuses ei jää alla täiskasvanutele modellidele. «Selle taga on paljude inimeste töö, lapsed käivad modellikoolides, osalevad konkurssidel ja festivalidel,» lisas ta juurde. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles