Video: Üht «Tasujad: Lõppmäng» parimaid stseene saab nüüd netis näha

Spekter
Copy
«Tasujad: Lõppmäng»: kohtumine Hulkiga
«Tasujad: Lõppmäng»: kohtumine Hulkiga Foto: Marvel Entertainment

Ajaloo üheks enimvaadatud ja enimteeninud filmiks tõusnud «Tasujad: Lõppmäng» ametlik spoilerite embargo on nüüdseks läbi ning Marvel on hakanud levitama filmist stseenipikkusi klippe. Esimesena on väljas tutvumiskoht sööklas töötava Hulkiga, keda kehastab Mark Ruffalo.

Stseenis näeme n-ö uut Hulki, kelle puhul on suudetud suurepäraselt lahendada probleem Hulki hiigelkeha ning näitlejatöö ühendamisest. Klipis kohtub superkangelane oma vanade semudega oma uuel töökohal, olles enda sõnul teinud rahu oma kahe isiksuse, Bruce Banneri ja Hulki vahel ning säärane rahulik elu olevat mega. Pisikesed fännid tunnevad teda ära, tahavad pilti teha ja kõik on justkui kena. Võime vaid aimata, mis selle fassaadi taga toimub, ent seda tuleb juba kinno vaatama minna. 

Vaata klippi:

Universum on varemeis, sest Thanos (Josh Brolin) tegi täpselt seda, mida lubas, pühkides ühe sõrmenipsuga minema poole kõigist elusolenditest. Kapten Ameerika (Chris Evans), Raudmees (Robert Downey Jr.), Must Lesk (Scarlett Johansson), Thor ja teised allesjäänud Tasujad koondavad oma read, et pöörata tagasi Thanose poolt tehtu ning taastada kord universumis.

Eepiline ulmeseiklus «Tasujad: Lõppmäng» on suurejooneliseks finaaliks 2008. aastal «Raudmehega» alanud saagale. Osades Chris Evans («Kapten Ameerika: Esimene tasuja»), Robert Downey Jr («Raudmees»), Scarlett Johansson («Kapten Ameerika: Talvesõdalane»), Chris Hemsworth («Thor: Ragnarok»), Paul Rudd («Sipelgamees ja Vapsik»), Mark Ruffalo («Tasujad: Ultroni ajastu»), Karen Gillan («Galaktika valvurid»), Jeremy Renner («Tasujad»), Danai Gurira («Must Panter»), Brie Larson («Kapten Marvel»), Don Cheadle («Raudmees 2»), Josh Brolin («Deadpool 2») jt. Lavastajateks Joe ja Anthony Russo («Tasujad: Igaviku sõda»), stsenaristideks Christopher Markus ja Stephen McFeely («Tasujad: Igaviku sõda», «Kapten Ameerika: Kodusõda»).

Apollo Kinodes alates 26. aprillist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles