Kas Meghan pani pojale nime Archie kassi järgi, üritades samas isaga ära leppida?

Inna-Katrin Hein
Copy
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan tutvustamas 8. mail 2019 oma poega
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan tutvustamas 8. mail 2019 oma poega Foto: Dominic Lipinski/WPA-Pool/SIPA /Scanpix

Briti prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghani esimene laps, poeg Archie Harrison Mountbatten-Windsor sündis 6. mail ja vanemad esitlesid teda 8. mail.

Sõprade arvates valis Meghan oma poja esimeseks eesnimeks Archie, kuna ta tahab oma isa Thomas Markle’iga ära leppida, teatab news.com.au.

Thomas Markle
Thomas Markle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

74-aastane Thomas Markle on aastaid kogunud kogunud Archie Comic Publications koomikseid, olles suur fänn. Selle koomiksisarja üks tegelastest on punaste juustega teismeline Archie Andrews.

Koomiksitegelane Archie Andrews
Koomiksitegelane Archie Andrews Foto: / AP/Scanpix

«Varem oli Meghanil harjumus käia mööda antikvariaate, et neid koomikseid otsida ja isale kinkida. Kui nende suhe halvenes, siis ta seda enam ei teinud. Arvan, et pojale Archie nimeks panemine on Meghani viis näidata isale, et ta tahab temaga ära leppida,» lausus sõber.

Sussexi-beebi nimi Archie on viide ka Meghani kunagisele kassile, kes samuti seda nime kandis.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor oma ema Sussexi hertsogina Meghani süles. Juures on Meghani ema Doria Ragland, prints Harry, prints Philip ja Elizabeth II
Archie Harrison Mountbatten-Windsor oma ema Sussexi hertsogina Meghani süles. Juures on Meghani ema Doria Ragland, prints Harry, prints Philip ja Elizabeth II Foto: Chris Allerton / AP/Scanpix

«Archie oli tänavakass, kelle Meghani ema Doria Ragland päästis ta ja koju tõi. Kass hakkas kõigile kohe meeldima. Meghan rääkis täiskasvanuna sageli, kui tore kass Archie oli,» sõnas sõber.

Kass Archie suri, kui Meghan õppis Illinoisis ülikoolis.

Ühendkuningriigis on Archie nimi juba paar aastat populaarne olnud ja sotsiaalmeedias arvatakse, et Sussexid valisid selle nime populaarsuse tõttu.

Mis puutub Harrisoni, siis on see tõenäoliselt viide lapse isale, prints Harryle. See nimi tähendab «Harry’s son»  ehk Harry poeg.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghani poeg
Archie Harrison Mountbatten-Windsor, prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghani poeg Foto: SIPA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles