Keanu Reeves paljastas palgamõrtsukas John Wicki romantilise hobi, mida filmis ei näe

Spekter
Copy
«John Wick 3: Parabellum»
«John Wick 3: Parabellum» Foto: IMDB

Uuel nädalal jõuab kinno kolmas film palgamõrtsukas John Wicki sarjas «John Wick 3: Parabellum». Peategelast kehastav Keanu Reeves avaldas hiljutises intervjuus aga midagi, mis võib panna üllatuma neid, kes omast arust mehe kohta juba kõike teavad.

Seda me kahe filmi põhjal juba teame, et Wicki südames koerte jaoks eriline koht on. Selgub, et süda paistab mehel üldsegi olema suurem ja salapärasem kui võisime arvata, kuna karakteri kirjeldusest leiab Reevesi sõnul ühe vägagi armsa ja romantilise hobi, mida aga on otsustatud filmides mitte näidata (kuigi esimeses filmis olevat see ühes versioonis sees olnud).

«Esimeses käsikirjas töötas Wick vanade nahkkaantega raamatute restaureerimisega. Me isegi filmisime seda, kuigi seda filmides pole. See on tema tegelik kutsumus ja hobi, millele ta oleks tahtnud pühenduda pärast naise surma,» rääkis Reeves.

Armastus vanade raamatute vastu on aga paraku pidanud Wicki elus tagaplaanile jääma, kuna palgamõrtsuka elu pahupool pressib igast suunast peale ning samuti ka uues filmis. Võimalik, et Wick naaseb siiski töökotta mõnes järgnevas filmis, kuna Reeves ei välista uusi filme sugugi. «Oleneb režissöörist, aga mina mängiksin Wicki veel väga hea meelega,» sõnas näitleja.

Seni on kõik kolm John Wicki filmi lavastanud Chad Stahelski – võimalik, et koostöö jätkub veel edaspidigi.

Filmiseeria kolmandas osas saab super-palgamõrvar John Wickist (Keanu Reeves) 14-miljonilise pearahaga tagaotsitav ning sihtmärk lugematutele mõrtsukatele. Filmis astub üles ka Halle Berry. 

Apollo Kinodes alates 17. maist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles