Briti komöödialegend Freddie Starr leiti oma Hispaania kodust surnuna

Elu24
Copy
Briti komöödialegend Freddie Starr leiti oma Hispaania kodust surnuna
Briti komöödialegend Freddie Starr leiti oma Hispaania kodust surnuna Foto: PA / PA Wire/PA Images

Briti koomik Freddie Starr, keda kohalikus meedias nimetati ka hamstrisöödikuks, suri 76-aastasena oma Hispaanias asuvas kodus. Freddie surnukeha leidis tema hooldaja, keda tunti Neely nime all. 

Freddie Starr oli 1970-1990. aastateni Suurbritannia üks suurimaid meelelahutajaid. Fännid armastasid tema totrat, metsikut ning ettearvamatut käitumist, kirjutas The Sun. Freddie tegi 2011. aastal kaasa tõsielusaates «I’m a Celebrity Get Me Out Of Here», seda vaid aasta pärast südameoperatsioonist taastumist. Aga sellele vaatamata lahkus ta džunglist halva tervise tõttu ning muutus üksikuks pärast seda, kui tema tagasitulek rambivalgusesse ebaõnnestust.

Freddie Starri karjääri tipp jääb 1970-1990. aastatesse
Freddie Starri karjääri tipp jääb 1970-1990. aastatesse Foto: Facebook

Tema Costa del Solis asuva kodu naabrid sõnasid, et Freddie oli iseenda hale vari, kui talle esitati seksuaalse ahistamise kaitsele kulunud 960 000 naelane arve. Ta oli sunnitud müüma oma 700 000 naela maksnud UK kodu ja kolis 2015. aastal Hispaaniasse. Seda vaatamata, et talle ei esitatud kunagi süüdistust, kui libistas 1974. aastal käe naise seeliku alla.

Ahelsuitsetajast Freddie pidi küll elama räämas ühetoalises korteris, aga talle meeldis ikka nalja teha. Alles veebruaris postitas Freddie endast pildi Facebooki, kui oli toppinud sigaretid suhu, nina ja kõrvadesse.

Tema vaid kaheksa päeva tagasi tehtud sotsmeedia postitus jäi talle viimaseks. Selles oli kirjas: «Minuga on kõik hästi, ma väsin rohkem, aga muidu läheb mul hästi.»

«Ma pean teid kõiki südamepõhjast tänama meeldivate kommenaaride ja sõnumite eest. Need tähendavad mulle palju. Seega tänud teile ja kõikidele. Freddie.»

Freddie Starri keha transporditi tema kodust kiirabiga ära kell 20:10 kohaliku aja järgi.

Freddie Starr oli ahelsuitsetaja, kellel olid probleemid südamega.
Freddie Starr oli ahelsuitsetaja, kellel olid probleemid südamega. Foto: PA / PA Wire/PA Images

Kohalikud kirjeldasid koomiku hooldajat Neelyt, kui meeldivat ja toredat naist, kellel oli Freddie'ga lähedane suhe. Merseyside'ist pärit koomikul, lauljal ja näitlejal oli varasemalt teada südameprobleemid ja astma.

Politsei sõnul suri mees loomulikku surma. Tema surmaga seoses ei ole kahtlaseid asjaolusid.

Üks suurimaid skandaale, mis Freddiga seotud on, pärineb aastast 1986. mil The Sun avaldas loo pealkirjaga «Freddie Starr sõi mu hamstri». Lugu räägib sellest, et kui Starr pärast ühte show'd koju naasis, siis nõudis ta, et sõbranna teeks talle süüa. Aga kui naine keeldus, siis pani mees naisele kuulunud lemmiklooma, väikese hamstri, kahe saia vahele ja sõi looma ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles