Addams Family`it meenutav perekond avas Tallinnas Gootikeldri

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

12.12.11 kell 12:12 avas kauplus Hilpharakas aadressil Rataskaevu 12 oma süngetes keldriruumides põneva Gootikeldri, mille omanikeks sünget Addams Family`it meenutav lustlik perekond.

Kaupluse üks omanikest, Olger Semper: Juba aastaid on roki- ja pungirahvas kurtnud stiilsete riiete kesisuse üle Eesti kaubanduses. Seega tundus olevat viimane aeg seda viga parandada.

Loodame, et Gootikeldriga saab see tühimik Eesti pungi- ja rokimaastikul täidetud.

Miks just Gootikelder?

Kauplus Hilpharaka all asub keskajast pärit gooti stiilis võlvidega ruum, mis seni oli avalikusele suletud. Nimetus Gootikelder tuleb just nendest võlvidest.

Gootikeldri avamine saab olema üks väike pöördepunkt siinse roki- ja pungirahva elus. Müügile tulevad püksid, seelikud, särgid, korsetid, kleidid, jakid ja keebid.

Lisaks on Hilpharakas müügil palju erinevaid aksessuaare, piercingut, jalanõusid, kosmeetikat ja sellest aastast ka funky läätsed.

 

Kauplusel Hilpharakas on hetkel kaks alternatiivstiili  kauplust, üks Tallinnas Rataskaevu 12 ja teine Tartus Küüni 7 Kaubahalli 1 korrusel

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles