Kristliku kooli naisõpetaja magas õpilasega, kes teda tunnis «segas» (3)

Elu24
Copy
Seksikas õpetaja. Pilt on illustreeriv.
Seksikas õpetaja. Pilt on illustreeriv. Foto: Kuvatõmmis Youtube´i videost

36-aastane kristliku kooli õpetaja Suzanne Owen võib saada eluaegse vanglakaristuse, kuna magas alaealise õpilasega.

USAs Floridas magas evangeelse kristliku kooli õpetaja oma 17-aastase õpilasega ning võib lapsega seksimise eest eluks ajaks trellide taha minna. Florida seaduste kohaselt on jõupositsioonis oleval isikul 12–17-aastastega seksimine keelatud, vahendab Daily Star.

Politsei sõnul leidis vahejuhtum aset mullu aprillis ning nad seksisid parklas õpetaja auto tagaistmel. Naise advokaatide sõnul polnud Owen tol hetkel jõupositsioonis, kuna vahekord ei leidnud aset kooli territooriumil, kuid kohtunik sellega ei nõustunud.

Owen oli intsidendi ajal abielus ja tema abikaasa töötas samas koolis jalgpallitreenerina. Samas koolis käisid ka õpetaja enda kolm last.

Owen hakkas õpilasele ligi ajama, kuna ta jäi hispaania keele tunnis silma. Õpetaja ja õpilane saatsid omavahel sõnumeid ja e-kirju, esmalt kooliteemalisi. «Sa oled iga päev tunnis pagana häiriv,» kirjutas Owen õpilasele, vihjates, et poisi nägemine viib mõtted õppetöölt minema.

Juttu tuli ka kleidist, mida Owen koolis kandis, mispeale õpetaja märkis, et lootis, et see poisile meeldib. Õpetaja, kes on kandnud T-särki kirjaga «Ma vannun pühalikult, et mul pole häid kavatsusi» (tsitaat filmist «Harry Potter ja Azkabani vang»), naaseb kohtusse juuni lõpus, kus saab teada karistuse.

Owen kandideeris Golden Halo õpetamisauhinnale (tõlkes «kuldse nimbuse» auhind), kuna oli «klassiruumis silmapaistev».

Kooli direktori teatel on Owen vallandatud. «Meil on väga kahju ja me tunneme kaasa kõikidele seksuaalkuritegude ohvritele,» teatas direktor kirjas vanematele.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles