Vaata uut treilerit! Režissöör paljastab, mis saab olema «Ämblikmees: Kodust kaugel» parim osa

Spekter
Copy
«Ämblikmees: Kodust kaugel»
«Ämblikmees: Kodust kaugel» Foto: IMDB

Juulikuus jõuab Eesti kinoekraanidele Sony ja Marveli järg 2017. aasta publikumenukile «Ämblikmees: Kojutulek» – taaskord Tom Hollandi kehastatud superkangelase uus seiklus «Ämblikmees: Kodust kaugel» (Spider-Man: Far From Home). Omamoodi on tegu ka järjega hetkel kinokassades ajalugu tegevale Marveli lõpumadinale «Tasujad: Lõppmäng»: nii hoiatab spoilerite eest Holland uue treileri alguses isiklikult, et kes pole veel viimast näinud, pangu video kohe kinni.

Vaata uut täispikka treilerit:

Asjahuvilistel tasub ka pilk peale heita treilerisse peidetud vihjete ja nn üllatusmunade kohta:

Nagu paljud ilmselt treileris märkavad, kannab Ämblikmees uutmoodi kostüümi, olles ikoonilise sini-punase vahetanud puna-musta vastu. Et filmiti New Yorgis, siis polnud võimalik kostüümiuuendust saladuses hoida ning otsustati see asjaolu suure kella külge panna juba sügisel, kui Tom Holland Jimmy Kimmeli jutusaates oma uut kostüümi demonstreeris:

ScreenRant käis filmivõtetel ka kohal ning tegi režissöör Jon Wattsiga kostüümi teemadel ka juttu, saades teada midagi põnevat. Tom Hollandi ehk Marveli kinouniversumi Ämblikmees on oma neljas esimeses filmis («Kapten Ameerika: Kodusõda», «Ämblikmees: Kojutulek», «Tasujad: Igaviku sõda», «Tasujad: Lõppmäng») kandnud kokku nelja erinevat kostüümi (sh kapuutsiga variant). Nagu uue filmi treilerist näha, siis lähevad nüüdki neist käiku mitu, ent New Yorgis kannab superkangelane uusi liibukaid – lavastaja sõnul saab kostüümi päritolu olema filmi (otsesõnu) üks parimaid osi. 

Ülevaate Ämblikmehe liibukatest saab siit:


Filmis läheb Ämblikmees ehk Peter Parker klassikaaslastega reisile ning loosse siseneb uue tegelasena Mysterio (Jake Gyllenhaal). Peteril ei õnnestu siiski mõneks nädalaks superkangelase tööd kõrvale jätta, kui ta nõustub vastumeelselt aitama Nick Furyt, et lahendada kogu kontinenti laastanud elementaalolendite rünnakute mõistatus.

Apollo Kinodes alates 5. juulist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles