Selgus kuningliku beebi nimi

Elu24
Copy

Meghan ja prints Harry teatasid Instagramis, et nende esimene laps sai nimeks Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Sussexi hertsogi ja hertsoginna ametlikul Instagrami kontol teatati, et kuningliku beebi nimeks saab Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Saksapärane nimi Archie tähendab «tõeliselt vaprat», Harrison on aga lihtsalt isanimi (son of Harry ehk Harry poeg). Mountbatten-Windsor on Briti kuningliku perekonna perekonnanimi, mis võeti kasutusele 60ndatel.

Harry ja Meghani poeg ei saa kuninglikku tiitlit, vaid on tavakodanik.

Hertsoginna Meghan Markle tõi 6. mai varahommikul kell 5.26 ilmale poja. Briti prints Harry oli sünnitusel naise kõrval. Täna, 8. mail näitasid Harry ja Meghan esmakordselt St George’i kabelis Windsori lossis kuninglikku beebit.

Kuninglik beebi sündis Londoni lähedal asuvas Windsori lossis. Fännid, kaasas kingitused beebile ja Briti sümboolika, kogunesid sel päeval nii Windsori lossi kui ka Buckinghami palee juurde. 

Elu24 kirjutas 30. aprillil, et Buckinghami palee võis kogemata kuningliku beebi nime kinnitada. Nimelt avastasid fännid, et kuningliku perekonna kodulehel on reserveeritud lehed prints Arthuri, prints Jamesi ja prints Alexanderi nimele. Nüüd on selge, et sellist apsakat siiski polnud ning beebi sai hoopis teise nime.

Vett vedama läksid ka kihlveokontorite pakkumised. Nimelt pakuti, et laps saab nimeks Diana, Victoria, Albert, Alice või Phillip.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles