Mis on pildil valesti? Kardashianite klann oli küll aasta tähtsaimal moepeol kohal, aga ...!

Elu24
Copy
Vasakult: Corey Gamble, Kris Jenner, Kim Kardashian-West, Kanye West, Kendall Jenner, Kylie Jenner ja Travis Scott MET Galal 2019. aastal.
Vasakult: Corey Gamble, Kris Jenner, Kim Kardashian-West, Kanye West, Kendall Jenner, Kylie Jenner ja Travis Scott MET Galal 2019. aastal. Foto: Scanpix / PA Wire/PA Images

Briti väljaanne Daily Star kirjutab, et mitte kõik Kardashianid polnud suurejoonelisele MET Galale kutsutud. Väidetavalt ei kutsunud ajakirja Vogue peatoimetaja Anna Wintour peole Khloe Kardashianit, sest peab teda C-listi staariks.

Väljaanne kirjutab ka, et Kourtney Kardashian boikoteeris samuti üritust just sel põhjusel, et tema 34-aastast õde polnud kutsutud.

Khloe Kardashian 2019. aastal.
Khloe Kardashian 2019. aastal. Foto: Image Press Agency / Scanpix

See aga ei takistanud teisi Kardashianite pereliikmeid. MET Galat väisasid nii Kim Kardashian (38), Kendall Jenner (23), Kylie Jenner (21) kui ka tüdrukute mänedžerist ema Kris Jenner (63). 

Väidetavalt on Anna Wintour (69) peoseltskonda valides väga peps. Just tema otsustab, kes saavad peokutsed ja kes mitte.

Ka kirjutatakse, et peoõhtul oli kutseta jäänud Kardashian hoopis kodus ja nautis vaikset õhtut koos oma tütrega. Talle pakkus seltsi ka õde Kourtney, kes peo asemel valis õele toeks olemise.

Kourtney Kardashian 2018.
Kourtney Kardashian 2018. Foto: Image Press Agency / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles