Käkk kuubis: Rõvedate hammastega «Siil Sonicu» treiler vallandas fännihüsteeria ning kogu film tuleb ümber teha

Spekter
Copy
Jubedate inimhammastega «Siil Sonic»
Jubedate inimhammastega «Siil Sonic» Foto: IMDB

Raske on ette kujutada hullemat fiaskot kui sai osaks Paramountile seoses SEGA legendaarse mängukangese Siil Sonicu mängufilmisangariks ümberkujundamisel: suure hurraaga avaldatud seikluskomöödia «Siil Sonic» (Sonic the Hedgehog) treiler võeti vaimustuse asemel vastu õuduskarjete ning väga avameelse pettumusega. Põhimõtteliselt lendas sadade inimeste mitme aasta töö ühe hetkega vastu taevast, sest selgus, et uus Sonic ei meeldi mitte kellelegi.

Armastatud tegelane on erineval kujul seigelnud nii multikates kui ka mängudes juba 80ndatest saati ning võib õigusega öelda, et panused uueks kujunduseks olid kõrgel. Kuidas ja miks jõuti aga treileris nähtud lahenduseni, mis nii ühemõtteliselt vaatajaid häirib, jääb selgusetuks. 

«Siil Sonic»
«Siil Sonic» Foto: IMDB

Peamiseks õõva põhjustajaks on karakteri veider sissepoole hoidev inimhambumus ning väga paljusid häirivad ka siili kummalised proportsioonid võrreldes klassikalise Sonicuga. Lõpptulemus langeb kahtlasse nn õõva orgu ning siili asemel näeme justkui mingit tulnuktegelast, kelle hirmsat välimust ei kompenseeri isegi Jim Carrey ülevoolav koomikuanne.

Tagasiside sai sedavõrd negatiivne, et filmi režissöör Jeff Fowler pidi alandatult tegema avalduse, et fännide kriitikat on kuulda võetud ning Sonicut ootab ees imagomuutus ning nii Paramount kui ka Sega pühenduvad nüüd sellele, et teha Sonicust parim võimalik variant. 


Lisaks sellele, et Sonicust on saanud sotsiaalmeedias naljanumber, on temast saanud ka murekoht ajakirjanduses, kes muretsevad nüüd, kas film ikka saab novembrikuuks valmis, mil on filmi ametlik ilmumiskuupäev. Paraku võib tegelaskuju täielik ümbertegemine lisaks tohutule ajakulule tähendada ka lisatööd produktsioonis, kuna näitlejatega filmitud stseenid võivad samuti muutuda, kui Sonic saab teistsugune. Loodame parimat!

Vaata, millisena on Sonicut läbi aegade kujutatud:

USA, Kanada ja Jaapani koostööfilmis ühendavad sinine ja ülikiire Sonic ning tema (inim)semu Tom (James Marsden) ühendavad jõud, et peatada maailmavallutamist planeeriv pahalane Doktor Robotnik (Jim Carrey).

Apollo Kinodes alates 29. novembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles