Tallinna Vanalinnas avab ametlikult uksed uus ööklubi nimega Studio

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avapeol esinevad Psycatron Belfastist ja dj Rapa Lätist, kellele sekundeerivad kodumaised Meelis Meri ja Dj Quest. Studio on ainuke klubi Baltimaades, mis omab Funktion One helisüsteemi.
Avapeol esinevad Psycatron Belfastist ja dj Rapa Lätist, kellele sekundeerivad kodumaised Meelis Meri ja Dj Quest. Studio on ainuke klubi Baltimaades, mis omab Funktion One helisüsteemi. Foto: Klubi Studio

Sel reedel, 16. detsembril avab Tallinna Vanalinnas ametlikult uksed uus ööklubi nimega Studio.

Kahe muusikasaaliga klubi on avatud nädalavahetustel, kus esinevad nii välismaised kui kodumaised tuntumad tantsumuusika artistid.

Avapeol esinevad Psycatron Belfastist ja dj Rapa Lätist, kellele sekundeerivad kodumaised Meelis Meri ja Dj Quest. Studio on ainuke klubi Baltimaades, mis omab Funktion One helisüsteemi.

 

Studio on Tallinna vanalinnas, Sauna tn 1 paiknev uus, Funktion One helisüsteemiga ööklubi

Studios asuv, paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud Funktion One audiosüsteem, on Baltikumis ainus.

Klubi Studio pakub nädalavahetustel kahes saalis kvaliteetseid üritusi ja peosarju.

Studiosse on kolinud duo Rulers of The Deep´i menupidu Tallinn Express, trummi ja bassi üritus Sin City.

Kuu kolmandal laupäeval külastavad klubi importüritused piiri tagant nagu inglaste Ibiza-hitt Pukka Up, Euroopa erinevatest linnadest pärinevate esinejatega sariüritus From Amsterdam With Love, Amber Muse Riiast jne.

 

Tõnn Kuuli, Studio tegevjuht kommenteerib Studio klubi saamislugu: „Mõte teha ööklubi tekkis sõpradega arutledes, mil selgus, et siiani puudus Tallinnas klubi, kus pööratakse tähelepanu eelkõige helikvaliteedile ning samas kõlaks meile meelepärane muusika.

Studio programm hõlmab nii alternatiivset kui popimat elektroonilist muusikat korraga (üleval ja all saalis kõlab erinevat stiili muusika), mida serveeritakse kvaliteetse valgus- ja helilahenduse näol.

Funktion One audiosüsteem on kindel heli kvaliteedimärk, mida meil on au esimesena Eestis esindada.“

 

Avapeo peaesineja, Psycatron on Iiri päritolu duo, kelle edu viimaste aastate elektroonilise tantsumuusika tegijate seas on olnud hüppeline.

Nende lood on jõudnud nii viimaste aastate selle žanri edetabelitesse kui raadiojaamade pleilistidesse.

Psycatroni loomingut on avaldanud mainekad techno muusika djd ja produtsendid nagu Fergie (Rekluse), Carl Craig (Planet E Communications), Christian Smith (Tronic Music), Aphex Twin, Joey Beltram ja Derrick May (R&S Records) jt.

Psycatroni võib regulaarselt plaate mängimas kohata nende koduklubides Shine ja Stiff Kitten, aga ka üle maailma erinevates klubides ja festivalidel.

Sel reedel, 16. detsembril esineb Psycatron esmakordselt Eestis.

 

16. detsembril algab klubi Studio avapidu kell 00:00

 

Avapeol esinevad ü leval saalis Psycatron (UK) , Dj Meri ning all s aalis Dj Rapa (LAT) , Dj Quest


Pilet 5 ja 10 eur
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles