Briti teletäht Kym Marsh sai vanaemaks juba 42-aastaselt

Elu24
Copy
Briti teletäht Kym Marsh sai vanaemaks vaid 42-aastaselt
Briti teletäht Kym Marsh sai vanaemaks vaid 42-aastaselt Foto: Can Nguyen/Capital Pictures / CAN/Capital Pictures

Oma ea kohta nooruslik Briti telesarja «Coronation Street» täht Kym Marsh sai vanaemaks, kui tema tütar tõi reedel ilmale pisipoja.

42-aastane Kym Marsh nimetas oma tütart «tõeliseks sõdalaseks», kui neiu sünnitas reede õhtul oma esimese lapse, kirjutas The Sun. Kym, kes soovib, et lapselaps teda edaspidi Loliks kutsub, oli koos Emily 22-aastase kaasa Mikey HGoziga lapse sündimisel abiks. Seni, kuni otsustatakse lapsele nimi panna, kutsutakse teda hellitavalt beebi-Hoziks.

Kym Marsh ja Emily
Kym Marsh ja Emily Foto: Kuvatõmmis/Irish Mirror

Kym jagas oma fännidele pisibeebi käest tehtud pilti ja kirjutas postituse juurde: «Eile õhtul (reedel) oli õhtu, mida ma ei unusta kunagi. Minust sai esimest korda Loli!!!» 

«Minu imekaunis tütar oli tõeline sõdalane ning tema partner ja mina olime parim sünnitustiim, kui me olla saime!!! Ma olen nii tänulik, et ma sain sündmuse juures olla. Minu imearmas lapselaps, ma armastan sind, ma jään sind armastama ja ma luban, et aitan sind läbi elu nii palju kui oskan. Tere tulemast, beebi-Hoz, nimi tuleb hiljem.»

Noor ema Emily oli vaid 21-aastane, kui sai teada, et on lapseootel. Sama vana, kui oli Kym, kui Emily sündis. Neiu oli oma kallimaga koos vaid kuus kuud enne, kui tegi põneva uudise teatavaks. 

Kym Marsh on varasemalt öelnud, et ootab nooreks vanaemaks saamist väga. «Meil on mõlemal olnud aega, et asjadest sotti saada, ja nüüd oleme me mõlemad põnevil. Mind muudab nii emotsionaalseks see, et minu väikene saab oma pisibeebi.»

Veebruaris teatas paljude «Coronation Street» fännide lemmik Kym, et lahkub pärast 13 aastat sarja juurest. Kuus näitlejat on pärast teda kriisiolukorra jätkudes samuti lahkunud. Allikate sõnul on ära minemas veel mitmed suured nimed, kuna näitlejad ei ole rahul pikkade töötundide, palgaviivituste ning toksilise atmosfääriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles