Pidutsemise tõttu lapsest ilma jäänud Hayden Panettiere’i tüli kaasaga lõppes vägivallatsemisega

Elu24
Copy
Hayden Panettiere, 2016.
Hayden Panettiere, 2016. Foto: Reuters / Scanpix

USA näitlejanna Hayden Panettiere’i poiss-sõber Brian Hickerson vahistati neljapäeva varahommikul paari kodus koduvägivalla eest, kirjutab Daily Mail.

Neljapäeva varahommikul läks olukord näitlejatepaari Hayden Panettiere’i ja tema elukaaslase Brian Hickersoni vahel tuliseks ning lõppes füüsiliselt.

Paar oli enne tüli kõvasti pidutsenud ning kella 2 paiku öösel külastas paari politseinikud, kes märkasid naise kehal füüsilise vägivalla tunnuseid. Peale tüli tunnistamist vahistasid politseinikud Hickersoni.

Panettiere’i ema Lesley Vogel rääkis oma murest paari koduse olukorra suhtes reedel, kui uudis avalikkuse ette jõudis.

«Ma olen šokis,» ütles ta enne, kui mainis Hickersoni vägivaldset minevikku. «Ma teadsin, et ta isal oli füüsiliselt vägivaldne. Kuid ma ei oleks eales uskunud, et ta Haydenile nii teeb. Kui ma oleksin seda arvanud, oleksin sellest rääkinud.»

Volodõmõr Klõtško ja Hayden Panettiere, 2015.
Volodõmõr Klõtško ja Hayden Panettiere, 2015. Foto: AFP/Scanpix

Panettiere’ist ja Hickersonist sai paar eelmisel suvel, vahetult peale näitlejanna lahkuminekut ukrainlasest poksija Volodõmõr Klõtškoga. Peale lahkuminekut kolis poksija tagasi Ukrainasse ning võttis kaasa ka paari 4-aastase tütre Kaya, keda igapäevaselt kasvatab.

Eelmise aasta novembris rääkis allikas Us Weeklyle, et tütre kolimine Ukrainasse on seotud näitlejanna uue suhtega. Paar pidutseb palju ning see pole tervislik elukeskkond pisikesele tütrele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles