Britney Spears skandaalitses sekspoes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: Reuters / Scanpix

Lauljatar Britney Spears põhjustas ühes Hollywoodi pesu- ja seksikaupade poes hiljuti väidetavalt skandaali sellega, et tujutses kaupluses ning võttis ennast šokeeritud kauplusetöötajate ees alasti.

 


Sunset Boulevardil asuva kapluse «Hustler» töötajad väidatavad, et Spears saabus 18.novembril veidi enne kella 1 öösel kauplusesse sooviga proovida selga erinevaid võrgutavaid rõivaesemeid, vahendab WENN.

Kui töötajad ütlesid lauljatarile, et aluspesu selga proovimine ei ole lubatud, sai Spears vihaseks ning korraldas poes omalaadse etteaste.

«Ta oli tõesti endast väljas ja nägi välja, nagu ei saaks ta ümbritsevast päris täpselt aru. Tema silmade taga ei tundunud midagi toimuvat,» ütles üks lähedalseisev isik USA ajakirjale US Weekly.

Kauplusetöötajate sõnul rebis Spears seejärel oma aluspesu keset kauplust seljast, et proovida piinlikust tundvate müüjate ees selga kaupluse poolt pakutavat aluspesu. Seejärel maksis staar oma ostu eest krediitkaardiga ning tormas kauplusest välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles