Briti koomik tunnistas, et tarbis narkosõltuvuse ajal väga veidraid aineid

Elu24
Copy
Tony Slattery
Tony Slattery Foto: Youtube

Briti koomik Tony Slattery tunnistas, et traagilise kokaiinisõltuvuse tippajal tõmbas ta ninna kokaiini, mis oli segu klaasipurust ja fekaalidest.

59-aastane koomik Tony Slattery tunnistas, et unustas lõõgastuda pärast seda, kui temast sai regulaarne osaline telekanali Channel 4 improvisatsioonishows «Whose Line Is It Anyway?», mille ajal ta tarbis vähemalt 10 000 naela väärtuses kokaiini, kirjutas The Sun.

«Tööst sai prioriteet, ei mingit puhkust, ei mingeid pause ja lõpuks sa murdus ning püüad seda millegagi asendada ja minu puhul oli see kokaiin,» sõnas Slattery saatejuht Holly Willoughbyle ja Phillip Schofieldile täna hommikuses hommikuprogrammi saates.

«Ma jõin kaks pudelit viina päevas ja tegin kümme grammi kokaiini,» lisas koomik.

Ühel hetkel otsustas Slattery teha toksikoloogia testi, et näha, mis kokaiini ta tarbib. Tulemuses näitasid, et see oli viis protsenti kokaiin ning ülejäänud klaasipuru ja inimväljaheited. 

«Paljud inimesed hakkavad narkootikume tegema, kuna nad ei saa elada ilma tähesäras oleva adrenaliinita,» selgitas ta püstijalakoomikuna tegutsemise tumedat poolt.

Slattery kirjeldas ka 1999. aastal organiseeritud millenniumi pidu, mille ta korraldas ühes Londoni laohoones. 

«Politsei tuli sinna ja käskis mul asjade Thamesi jõkke loopimine lõpetada sellepärast, et ma viskasin kõik oma mööbli Thamesi,» sõnas ta metsiku peo kohta. 

Koomik paljastas, et kokaiinisõltuvuse tipus ei mõistnud ta raha kontseptsiooni. 

«Mu ema leidis 160 000 naelased kokku mässitud tšekid diivani tagant,» ütles ta.

Slatteryl diagnoositi hiljem bipolaarsus ning on taas laval, osaledes ka selle aasta Edinburghi komöödiafestivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles