Curly Strings kontsert oli sümfoonilisem ja suurem kui kunagi varem

Elu24
Copy

Eile õhtul andis ansambel Curly Strings Tallinnas Estonia kontserdisaalis meeleoluka kontserdi. 

Kõlasid ansambli armastatud lood uues kuues – Tõnu Kõrvitsa, Rasmus Puuri, Tauno Aintsi ja Arno Tamme seades. Sellega sai punkti mõnda aega kestnud vaikelu ning nüüd on ansambel tagasi, rõkkab rõõmust ja kutsub kuulama.

«Teadupoolest on meil küllaltki piiratud kõlavahenditega punt. Kuidas panna jalg ilma trummita tatsuma, tõsta kuulaja neljal keelpillil taevastesse kõrgustesse ning siis tuua ühe ilusa lauluhäälega pehmelt kodusesse soojusse tagasi? Üldiselt tuleb see meil täitsa kenasti välja, kuulaja saab kena sõidu. Meie lugudes on tegelikult potentsiaali kõvasti rohkem, lausa nii palju, et toita sümfooniaorkestri hiigelmootorit!» rõõmustab Curly Strings.

Maikuu alguse kontsertidel on ansambel suurem kui kunagi varem – koos Curly Stringsiga on laval Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester ning tuttavate laulude kõla on avaram kui tavaliselt. Tallinna publik võttis kontserdi vastu avasüli. Jätkus nii rõõmsat äratundmist kui ka vahvat avastamist. Pärnu publik saab Curly Stringsi kontserdist osa homme kell 19 Pärnu kontserdimajas. Tartus Vanemuise kontserdimajas esineb ansambel laupäeval kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles