Stingi kaasautor Dominic Miller annab Tallinnas kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dominic Miller ja Sting
Dominic Miller ja Sting Foto: tashtruscott.com

12. aprillil annab Tallinnas ühe ja ainsa kontserdi väljapaistev kitarrist, helilooja, meloodiate autor ja STINGI laulusõnade kaasautor Dominic Miller koos oma bändiga.

12. aprillil annab Tallinnas ühe ja ainsa kontserdi väljapaistev kitarrist, helilooja, meloodiate autor ja STINGI laulusõnade kaasautor Dominic Miller koos oma bändiga.

Dominic Miller esineb Euroopa turnee raames Eestis esimest korda. Antud kontserdile lisab kaalu asjaolu, et  oma turneed, mille käigus esitletakse uut, Los Angelese, Kölni ja Londoni parimates stuudiotes salvestatud albumit  «5th House», alustab Dominic Miller Baltimaadest. Loomulikult rõõmustab Dominic Miller koos oma bändikaaslastega kõiki kuulajaid ka «kuldsete hittidega», mis tõid kuulsust STINGILE: «Shape of my heart» jt.

Koos Dominic Milleriga (kitarr, vokaal) esinevad tuntud trummarid ja perkussionistid (samuti STINGI meeskonnast) - Vinnie Colaiuta ja Rhani Krija;
Nicolas Fiszman - basskitarril;
Mike Lindup - klahvpillid, vokaal.

Uue albumi salvestamisel osalesid sellised kogenud muusikud nagu Jimmy Johnson ja Pino Palladino  (mõlemad basskitarridel) ning Yaron Herman klahvpillidel.

Dominic Miller on teinud koostööd paljude kuulsate muusikute ja bändidega - nende hulgas Bryan Adamsi, Backstreet Boysi, Rod Stewarti, Paul Youngi, Luciano Pavarotti, Peter Gabrieli, Tina Turneri, Phil Collinsi, Level 42  ja paljude teistega.

Eesti publikut ootab kontsert, kus kõrgeima klassi meisterlikkus ja anne segunevad suure armastuse ja austusega publiku vastu (mida iga kontserdile tulnu ise tunda ja näha saab), ning koos maailmatasemel heli- ja valguspargiga saab sellest sündmusest ilmselt üks elu eredamaid kultuurisündmusi.

Taskukohase hinnaga kõrgetasemeline kontsert on jõulude ja uusaasta künnisel parim kingitus sõbrale.

Dominic Milleri ja tema bändi ainsa Tallinnas toimuva kontserdi (12. aprillil kell 19 Nokia kontserdisaalis) piletid paisatakse müüki 19. detsembril kell 10. Kasutage jõulueelset allahindlust: pühadeperioodil kõik piletid -20%.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles