Kossunaised lõid kaasa piparkoogirallil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiskorvpallurid Haibas piparkoogirallil.
Eesti naiskorvpallurid Haibas piparkoogirallil. Foto: basket.ee

Detsembris peetakse SEB Heategevusfondi eestvedamisel ringsõit Piparkoogiralli, kus vabatahtlikud täiskasvanud käivad viiendat aastat külas laste turvakodudes üle Eesti, et üheskoos jõuluajal piparkooke küpsetada.

Basket.ee teatel olid Haiba lastekodus lastele vabatahtlikena seltsiks Eclexi, Audentes SG/Noortekoondise ja Tartu Ülikooli mängijad, kes piparkoogirallil tegid lastega koos põlled jahuseks, suu magusaks, asenduskodu maja piparkoogilõhnaliseks ja laste meeled rõõmsaks. Meistriliiga naiskonnad osalevad piparkoogiralli ringreisil juba teist aastat järjest.

Eclexi üks liidritest ja naiste rahvuskoondisesse kuuluv Kerttu Jallai jagas emotsioone: «Väga tore ja südantsoojendav kogemus, eriti just praegusel jõuluajal. Hea meel oli näha, kui palju rõõmu see lastele tõi. Osaleme võimaluse korral kindlasti ka järgmisel aastal.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles