Galerii: Rumoursi gala-õhtusöök prantsuse tippkoka Emile Hebrardi auks

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 4. detsembril toimus restoranis Rumours gala-õhtusöök uue peakoka, prantslase Emile Hebrardi auks.


Kutsutute hulgas oli poliitikuid, suuremate meediaväljaannete esindajaid, kolleege teistest restoranidest, kultuuri-, kunsti- ja moevaldkonnas tegelejaid ning teisi Eestis tuntud inimesi.

Kohal olid ka Priit Pihelpuu abikaasaga, Prantsuse suursaadik Frederic Billet abikaasaga, LHV pankur Rain Lõhmus elukaaslasega, Meelis Lao elukaaslasega, Koit Toome ja Kaia Triisa, Anu Saagim, Marge Rahu, Feliks Mägus ja teised aukülalised.
 

Sellel õhtul oli külalistel võimalus lõõgastuda ning hinnata tõeliselt suurepäraseid prantsuse köögi maestro Emile Hebrardi hõrgutisi, nautides samas eheda prantsuspärase õhtu harmoonilist olustikku ja peent interjööri koos laitmatu teenindusega.

Õhtusööki läbivaks teemaks oli Pariis oma peensuse ja väljapeetusega. Prantsusmaa valitses kõikjal, alates interjöörist, mis paistis silma hiilgusega ja andis kogu õhkkonnale ehtsa prantsusliku sarmi.

Lumivalged laudlinad, pehme küünlavalgus kumamas vanaaegsetest küünlajalgadest ning poeetilised lilleikebanad lisasid õhtule hubasust ning kevadise Prantsusmaa peent hurmavat aroomi.

Külalistel oli võimalus imetleda pilte vaadetega Pariisi arhitektuurist, aga prantsuse šampanja ja valik luksuslikke veine täiustasid galaõhtu võlu.

Iga detail oli kantud õhtu vaimust, sellises atmosfääris oleksid tundnud end nagu kodus isegi Bodler, Hugo ja Balsac. Kogu õhtu taustaks kõlasid prantsuse muusikateosed tunnustatud artistide esituses.

Õhtu meeldivaks üllatuseks kujunes peakoka Emile Hebrardi pöördumine külaliste poole. Ta jutustas igast pakutud roast ja lisanditest, mis annavad just selle õige maitsenüansi, avaldamata seejuures loomulikult oma kulinaarseid saladusi.

Õhtujuht, pöördunud rahva poole küsimusega, millised mõtted ja meeleolud neid valdavad, sai ülimat rahulolu ja kiitvaid hinnanguid tulvil mõtteavaldusi.  

Õhtukülaliste hinnangud ületasid isegi restorani omanike ja selle ürituse organiseerijate - Stanislav Burjanski ja Ilja Monogarovi ootusi. Marge Rahu, Rain Lõhmuse, Frederic Billet' ja tema abikaasa sõnul - suurepärane köök, meeldiv üllatus gurmaanidele, teenindus kõrgel tasemel, interjöör ja muusikaline meelelahutus ja üldse kogu õhtu - kõrgemal igasugusest kiitusest.

Kõik õnnestus suurepäraselt! See oli üritus, mida Eestis oli ammu oodatud! Lõpuks ometi on ka Eesti pealinnas Euroopa taseme ja kvaliteediga suurepärane restoran, mille peadirigendiks on tõeline prantsuse peakokk.

Emile Hebrard pakkus gala-õhtusöögil külalistele erilise euroopaliku tasemega menüü, millele lisasid vürtsi prantslasliku kulinaariakunsti peened šedöövrid.
 
Pearoogadele lisandus õrnamaitseline Napoleoni salati valik pardifilee lõikudega, apelsini magret, õunaviilud ja päikesekuivatatud tomatid.

Õhtu eriliseks hõrgutiseks pakuti õrna lambaliha veinikastmes peekoni-lagritsa mousse'ga.
Pearoogade vahele sobis hästi sidruni sorbee.

Õhtu kulminatsioon - dorada crumble pestoga seenepadjakesel.

Gurmaanide pidusöögi lõpetas dessert erilise kulinaarse esituse saatel - Napoleoni tort Emile Hebrardi isikliku retsepti järgi.

Galaõhtul korraldas Emile Hebrard ka loterii, mille tulemusena õnnelik võitja sai suurepäraste traditsioonidega šampanja Dom Perignoni omanikuks.
 

Külalised hindasid vääriliselt selle erilise õhtu korraldajate, restorani Rumours omanike Stanislav Burjanski ja Ilja Monogarovi pingutusi ning andsid neile edasi oma parimad tänud ja soovid nii restorani kui selle suurepärase köögi eest.

Tänusõnadega ei oldud kitsid ka kogu õhtu kõrgetasemelise korralduse, selle atmosfääri ja teeninduse taseme üle.

Stanislav ja Ilja omakorda väljendasid külalistele suurimat tänu nende kõrgete hinnangute eest nii restoranile, kui ka selle köögile ning palusid neid külla ka argipäevadel, nii lõuna- kui õhtusöögile.

"Meie restorani uksed on avatud kõigile külastajatele nii päikselistel päevadel kui ka lumiselt härmas õhtutel! Me ootame teid alati osa saama pakutavast külalislahkusest ja nautima meie köögikunsti eripärasid, millest igaüks leiab meelepärase hõrgutise.

Me püüdleme oma restoranis kõrge tasemega köögikunsti poole, mida saadavad laitmatu teenindamine ja meeldiv atmosfäär.


Täname Stanislavi ja Iljad uue hooaja avamise eest meie pealinna restoranide maailmas!

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles