Piletimäng: võida pilet Ott Leplandi ja Birgit Õigemeele kontserdile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland ja Birgit Õigemeel.
Ott Lepland ja Birgit Õigemeel. Foto: Erakogu

Birgit Õigemeel loob tänavu pühademeeleolu imelistel jõulukontsertidel koos Ott Leplandi ja saatest  «Laulupealinn» tuntud Kohila Segakooriga.

Eestimaa kaunites kirikutes toimub pühade ajal vaid neli ilusat ja üllatusi täis kontserti.

Muusikalise jõulugurmee moodustavad erinavate maade parimad jõululaulud läbi sajandite, ettekandele tuleb nii eesti autorite looming kui ka ameerikalik gospelmuusika, kõlavad nii armastatud jõululood kui ootamatud uued versioonid vanadest tuttavatest. Lauljaid saadab ansambel Swingers koosseisus:Mihkel Mattisen (klaver), Indrek Sarrap (kontrabass), Timo Vendt (saksofon, viiul) ja Kaspar Kalluste (trummid).

Kontserdid toimuvad:

23.12 - Tallinna Kaarli kirik kell 19
25.12 - Käru kirik kell 13
25.12 - Tartu Peetri kirik kell 19
26.12 - Hageri kirik kell 19

Birgit Õigemeele ja Ott Leplandi 23., 25. ja 26. detsembril neljas Eestimaa kohas toimuvale kontserdile loosib Elu24 välja 5 piletit kahele vabalt valitud paigas. Iga võitja saab lisaks nii Birgiti kui Oti viimase albumi.

Vasta, milline on Ott Leplandi suurim skandaal, mida on Elu24 veergudel kajastanud?

Kirjuta oma vastus meie kommentaariumisse ning saada koopia ka meilile toimetus@elu24.ee. Ära ära unusta lisamast ka oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Märksõnaks pane BIRGIT JA OTT!

Võitjad kuulutatakse välja esmaspäeval, 19. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles