Lowry eurolaulu esmaesitlus on täna õhtul

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pihlap aka Lowry
Lauri Pihlap aka Lowry Foto: ETV
Televõistlusele «Eesti laul» žürii üksmeeles valitud Lauri Pihlapi lugu «You ain't what I need» jõuab tänaõhtuses ETV saates «Paar» esimest korda avalikkuse ette.


Anu Välba ja Marko Reikop on oma neljapäevaõhtuses autorisaates otsustanud tutvustada kõiki kümmet lugu, mille hulgast valivad televaatajad ja žürii märtsi algul eestlaste 2009. aasta eurolaulu.

Täna õhtul saavad ETV vaatajad esimest korda teada, kuidas Lauri Pihlapi aka Lowry tantsuline lugu kõlab, sest erinevalt paljudest teistest võistluspaladest seda veel internetist ei leia.

Lowry kinnitab, et on valmis Eestit sel aastal Moskvas toimuval lauluvõistlusel vingelt esindama. Ta on ju ka üks väheseid eesti muusikuid, kes teab, kuidas Eurovisiooni võit tegelikult maitseb – Lowry oli üks neist, kes 2001. aastal Eestile selle televõistluse võidu tõi.

ETV vestlussaade «Paar» algab täna õhtul kell 20.05. Alates järgmisest nädalast jõuab Lowry «You ain't what I need» ka raadiotesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles