Galerii: MIA ingellik plaadiesitlus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 8. detsembril, esitles noor särav artist Mia oma debüütalbumit, mis kannab nime MIA. Suurejooneline esitluspidu toimus Tallinnas Okupatsioonide muuseumi hubases õhkkonnas.

Lisaks MIA-le astusid albumi esitlusel üles kaks artisti, kellest kahele loole on MIA sõnad kirjutanud. Esitleti ka lugusid MIA esimeselt plaadilt, kus on sellised hitid nagu «Ingel mu kõrval» ja  «Hey».

Uuel albumil on 13 lugu ja need lood on peamiselt teinud Vahur Valgmaa, ühe viisi autor on ka Tõnu Raadik, sõnade autorina on kaasategevad Janne Saar ja Heiti Kender.
 

«Mia plaat pidi ilmavalgust nägema novembri lõpul, kuid vahetult enne trükki minekut kadus plaadikujundaja lihtsalt ära, ei vastanud meilidele ning kuna ta elab Kanadas, siis pika vahemaa tõttu ei õnnestunud teda kuidagi ka teisel viisil tabada.»

«Tuli uus kujundaja leida, kelleks sai Lissabonis elav Janno Saft, kes on teinud plaadikujunduse nii Lennale kui ka Liisi Koiksonile» rääkis Mia  mänedžer kulunud närvirakkudest seoses plaadi valmimisega.



Mia ise jäi plaadiesitlusega väga rahule: «Sellest tuli väga kihvt üritus. Ära on tehtud suur töö, plaadilt leiab väga erineva rütmi ja emotsiooniga lugusid - nii kavereid vanematest lugudest kui ka originaale, nii tantsulugusid kui ka aeglaseid, mõtlikumaid lugusid.»

«Olen üliõnnelik, et juba möödunud neljapäevast alates saan oma muusikat jagada ka laiema publikuga. See on väga eriline sündmus minu jaoks.»
 

Alates 10. detsembrist on plaat saadaval hästivarustatud poodides.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles