«Pilvede all» täna: Sirje haarab ohjad enda kätte!

Elu24
Copy
«Pilvede all» täna: Sirje haarab ohjad enda kätte!
«Pilvede all» täna: Sirje haarab ohjad enda kätte! Foto: Kanal2

Täna kell 22:00 tuleb Kanal 2 draamasarjas «Pilvede all» oma sõna maksma panna vanaema Sirjel (Rita Rätsepp), kes on otsustanud oma lastelaste eest seista. Televaatajad saavad olla tunnistajateks kolme põlvkonna naiste peresidemete tugevusele.

Et vanemate patud nuheldakse laste kaela, seda oleme kõik elu jooksul vähem või rohkem tunda saanud. Erandiks pole ka Sirje Jakobsoni tütred, sest Pireti, Mari ja Kertu lapsepõlveprobleemid said pea alati alguse just nende emast.

Nüüd aga on probleemid Liisal, kelle pärast sõidab Kertu Haapsallu, et Sirjelt abi paluda. Kõigi üllatuseks laidab Sirje oma noorema tütre plaani maha, kuid Liisat siiski hätta ei jäta. Sirjel endal on lihtsalt palju parem plaan. Ta paneb Kertu fakti ette ning sõidab koos tütrega Tallinnasse, et Liisa koolis kord majja lüüa. Üllatav on Kertu jaoks ka ema suhtumine Erikusse, kellest Liisa probleemid alguse on saanud. Aga küllap mõistabki Sirje oma kunagist väimeest nii hästi just seetõttu, et pole ka ise osanud suurem asi lapsevanem olla.

Oluline on see, et lõppude lõpuks tahab Sirje Jakobson oma tütardele ja nende lastele parimat. Oma laste eest ta alati seista ei osanud, kuid küllap saavad kunagised vead lunastatud sellega, et lapselapsi Sirje hätta ei jäta.

Draamasari «Pilvede all» on Kanal 2s täna kell 22:00, kohe pärast meelelahutuslikku otsesaadet «Õhtu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles