Supermodell Cara Delevingne astus pruudiga tõelise armastuse ees välja ja tegi homofoobsed netikommentaatorid maatasa

Elu24
Copy
Cara Delevingne, 2019.
Cara Delevingne, 2019. Foto: MEGA/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Hollywood teab, et sotsiaalmeedia kasutajad võivad olla õelad, kuid teinekord pole vaikimine lahendus. Modell Cara Delevingne ja tema pruut Ashley Benson nägid postitust, mis otseselt ründas nende suhet, kirjutab E! News.

Cara Delevingne ja tema näitlejannast sõbratar Ashley Benson on oma suhtega hoidnud madalat profiili. Kuid seekord ei suutnud nad enam õelaid netikommentaatoreid välja kannatada.

«Iga nädal on midagi lugupidamatut Ashley Bensoni suunas. Ma olen õnnelik, et Ashley enam Cara lähedues ei viibi,» kirjutas üks kasutaja. «Cara Delevigne on alati nii lugupidamatu. Ashley väärib paremat.»

«Ma olen tõsine, kui ütlen, et pead eemale hoidma sellest kurjast inimesest ja mitte kunagi ei tohi sa enam tema juurde tagasi minna. Sa ei ole selline. Sa pole lesbi, vaid armastad mehi ja sa vajad ühte,» lisas teine netikommentaator.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? @caradelevingne @ashleybenson #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

«Sa peaksid tegelema oma asjadega ja mitte asju välja mõtlema,» vastas õelutsejale Ashley. 

«Te olete kuradi vastikud! Kui teil on tõelise armastusega probleem, siis tulge öelge seda mulle näkku, mitte haledalt läbi Instagrami. Ma tunnen teile siiralt kaasa, sest ilmselgelt ei ole te oma eludega rahul ja teil on liiga palju aega. Ehk hakkate hobiga tegelema, mis ei sisalda homofoob olemist ja teiste vihkamist,» lisas Cara tuliselt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roxie and Cassie aka ABCD ?❤️?

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles