Heti Tulve rikas eksmees põhjendab korteri sundmüüki

Elu24
Copy
Colonna Kinnisvara heategevuslik õhtusöök restoranis Gloria. Heti Tulve koos abikaasaga
Colonna Kinnisvara heategevuslik õhtusöök restoranis Gloria. Heti Tulve koos abikaasaga Foto: Maksim Toome

Kohtutäitur Kristiina Feinman pani oksjonikeskkonnas müüki seltskonnakaunitari Heti Tulve eksmehe, ettevõtja Indrek Rahumaa kinnisvara alghinnaga 800 000 eurot, vahendas Äripäev. Mehe kinnitusel on tänaseks nõue tasutud ja sundmüüki pandud korteri müügikuulutus tühistatud. 

Indrek Rahumaa selgitab sundmüügi tagamaid järgmiselt: «Selle aluseks oli ca 20 000 euro suurune nõue, mille tasusin eelmisel nädalal. Kõnealune Kremmi Holdingu nõue, mille ajalugu ulatub 2009. aastasse, põhineb võltsitud dokumentidel.»  

Ettevõtja sõnul algatati tema avalduse alusel ka kriminaalmenetlus, mis kestis mitu aastat. «Paraku ei olnud võimalik käsitsi allkirjastatud ja sisse skannitud dokumendi võltsitust lõpuni tõendada,» ütleb ta. 

«Kuigi ma ei nõustunud ega nõustu tänaseni Kremmi Holdingu nõudega, mis põhineb võltsitud dokumentidel, siis suurem osa nõudest sai tasutud juba eelmisel aastal. Viimane paarkümmend tuhat läks kohtutäituri kätte ainult seetõttu, et viibin enamuse ajast välismaal ning ei saanud dokumente õigel ajal kätte,» annab ettevõtja teada. 

Rahumaa sõnul on tänaseks täitemenetlus lõppenud ning müügikuulutused tühistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles