Räige pidu: Sanatoorium

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Meditsiini eri"
"Meditsiini eri" Foto: Photo Factory

Teil on hommikuti külmavärinad, tööl bossi kohates mõtlete esimese asjana oma viimase aja nurjatustele, ilm väljas on endiselt segane – need on kindlad sümptomid sellest, et ainult Sanatoorium suudab tõsta teie töövõimet ja meeleolu.

Koostöös maailma juhtivate heliterapeutidega on Dr. Aiza ja Dr. Peak koostanud ravivõimlemise kava, mis tuleb ettekandele ööklubis Spider 10. jaanuaril, algusega 23:00.

Enne seda sõidab mööda Tallinna märgistatud limusiin, kust sõbralikud sanitarid ja med-õed pakuvad Tommyshote otse süstaldest ning teid ravilasse toimetavad.

Peaarstiks ning juhiks on, nagu alati dr. Ike Vald. Visiidiga tutvu SIIT.

Kaks külastajat suunatakse pärast teraapiat Tallink Conference ja Spa hotelli, kus neid ootab šampanja, viinamarjad, hommikusöök ja spa-külastus.

Ürituse korraldajad garanteerivad lühiajalise vereringe ja hingamise kiirenemise koos kõigi teadaolevate psühhosomaatiliste nähtude taandumisega. Edasiste kaebuste puhul palume külastada Damn I`m Beautiful üritusi regulaarselt.

Juba homme, neljapäeval, loosib Elu24 välja 6 tasuta pääset hullumeelsele Sanatooriumi peole! Ära seda maha maga!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles