Rhys Ifans kingib Sienna Millerile 800 000 maksva kaelakee

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rhys Ifans
Rhys Ifans Foto: AFP / Scanpix

Näitleja Rhys Ifans kulutas oma tüdruksõbra, Sienna Milleri, sünnipäevakingi tarvis tervelt 35 000 naela ehk enam, kui 800 000 krooni.

Näitleja tellis prantsuse juveelitöökojalt Boucheron ainuladse kollaste teemantidega kaelakee, et see 28.detsembril Siennale tema 26.sünnipäeva tähistamiseks kinkida, vahendab Femalefirst.

«Rhys kaalus algselt Siennale sünnipäevaks sõrmuse ostmist, aga ta ei taha naisele liiga suurt survet avaldada ja sõrmus hirmutaks ta tõenäoliselt ära. Siennale meeldivad vanad ehted ja ta on kollaste teemantide fänn, nii, et Rhys otsustas uurida Pariisi juveelifirmadega, kas need teeksid kolme kollase teemantiga kaelakee,» ütles lähedalseisev isik.

«Rhys tahab, et Sienna kannaks endaga kaasas mõnda tema kingitud asja ja et ta oleks Sienna südamele ligida. Kaelakee on sellele kõige lähem asi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles