Pankur Rain Lõhmuse pruut pürib moekunstnikuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapse toob ilmale Raini modellist elukaaslane Tatiana Chemeleva (vasakul), kes on kirjastaja Tiiu Järviste kihlatu Andrei Štšemelevi õde
Lapse toob ilmale Raini modellist elukaaslane Tatiana Chemeleva (vasakul), kes on kirjastaja Tiiu Järviste kihlatu Andrei Štšemelevi õde Foto: Kroonika

Pankur Rain Lõhmuse 20 aastat noorem lapseootel pruut Tatjana Chemeleva lõi teismeeas laineid modellina ja pürib nüüd moekunstnikuks.

Tosin aastat tagasi moekuradile näpu ulatanud 24aastane Eesti venelanna Tatjana tekitas lapsena catwalk'i vallutades poleemikat, kas temavanune tüdruk ei peaks mitte kodus nukkudega mängima, kirjutab Õhtuleht.

Nüüdseks moelavalt taandunud ja elukaaslase Rain Lõhmusega perelisa ootav neiu varases modellidebüüdis probleemi ei näe: «Mulle tõesti meeldis see kõik, mida ma tegin!»

«Praegu lõpetan ma õpinguid ning keskendun disaineritööle ja loomulikult oma perele,» selgitab Tatjana, keda ahvatles riidepuu fukntsioonist rohkem võimalus tuua lavale enda moelooming.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles