Laura Kallasvee on suur lubaduste andja

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjastus Pilgrim esitles Rahva Raamatus  uut kokaraamatut "Kirg. Toit" - Ester Kannelmäe, Laura Kallasvee, Margit Hakomaa.
Kirjastus Pilgrim esitles Rahva Raamatus uut kokaraamatut "Kirg. Toit" - Ester Kannelmäe, Laura Kallasvee, Margit Hakomaa. Foto: Jelena Rudi
Elu24 uuris meie säravatelt kuulsustelt, mida nad kõige rohkem ootavad ja loodavad aastalt 2009. Staaride fotograaf Laura Kallasveel on uueks aastaks suisa kümme lubadust. Nendest kõige tähtsam, kohtuda kohe aasta esimesel nädalal kõigi oma sõpradega, kes vahepeal unarusse jäetud.
Laura, kuidas sinu aastavahetus möödus?  
 
Aastavahetus sujus väga meeleolukalt, lasime Hiiumaal raketisärinal paksu lume taevast alla. Nüüd saab seal kas või suusalaagreid korraldada.
 
Mida ootad aastalt 2009?
 
Eks need aastad sellised on, nagu ise nad enda jaoks seadistame. Ehk, olgem teiste vastu head ja ise tublid oma tegemistes!
 
Oled sa ka uusaastalubaduste andja?  
 
Jaa, ma olen suur lubaduste andja! Mul on lausa kümme lubadust, mida näeb SIIT - fotoseeria nr. 25 «Lubadused» alt.
 
Ja siis on mul veel üks lubadus, mis hetkel täitmisel. Et võtan jaanuari esimese nädala töölt vabaks ja kohtun kõikide sõpradega, keda pole ammu näinud.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles