Itaallane eelistas vanematega koos elamisele vanglat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaallane eelistas vanematega koos elamisele vanglat
Itaallane eelistas vanematega koos elamisele vanglat Foto: Reuters / Scanpix

Hea käitumise tõttu varem Palermo vanglast vabastatud, elektroonilise valve all olnud itaallane tahtis vanglasse tagasi, kuna ta ei suutnud oma vanematega ühe katuse all elada.

30-aastase Guido Beneventi vabanemise üheks tingimuseks oli, et ta peab elama koos oma vanematega ega tohi kodust lahkuda, kirjutab AP.

Mehe kinnitusel ei suutnud ta koos vanematega olla, kuna need lugesid talle kogu aeg moraali, püüdsid teda pidevalt kasvatada ning nõudsid isegi, et ta koduseid töid teeks.

Pärast mitmendat vanematega peetud sõnasõda, põgenes mees kodust, andis ennast kohalikus politseijaoskonnas üles ning nõudis enda arreteerimist.

«Te olete mu päästjad. Ma ei suutnud enam mitte ühtegi päeva koos vanematega olla. Nad rääkisid kogu aeg mulle, kui väärtusetu ma olen ja käsutasid mind nagu alaealist. Eelistan vanematega koos elamisele vanglat,» ütles mees politseile.

Politsei toimetas mehe Ucciardone vanglasse tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles