Sannu: igas eesti mehes on natuke mökut

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuno Raadio uue logo pidu UpUp-is 28.08.08 - Aleksander Ots ja Hendrik Normann
Uuno Raadio uue logo pidu UpUp-is 28.08.08 - Aleksander Ots ja Hendrik Normann Foto: Rauno Salumets
Uuno Raadio saatejuht Aleksander Ots (27) aka Sannu seriaalist «Eestlane ja venelane» on poiss, kes võtab hea meelega vastu ootamatuid pakkumisi erinevatest eluvaldkondadest ning jätab rutiini muretult seljataha, kirjutab Naisteleht.

Aleksander töötas näiteks Copterline'is 2005. aasta lennuõnnetuse ajal, seejärel sattus mees pooljuhuslikult tööle Uuno Raadiosse, kus töötas DJna. Pärast pooleteistaastast õpipoisiaega sai temast Uuno Raadio hommikuprogrammi «Totaalne ärkamine» üks saatejuhte.

Kuna Aleksander on teinud ka noorteteatrit, siis haaras ta hoogsalt kinni ka Henrik Normanni pakutud rollist seriaalis «Eestlane ja venelane», kus ta mängib peategelaste veidike mökut poega Sannut.

«Päris enda pealt ma seda osa ei mängi, aga mulle meeldib, et tegemist on täiesti möku tegelasega,» tunnistab Sannu ja lisab, et tema arvates on igas eesti soost mehes natuke mökut.

Mida arvad sina, Elu24 lugeja, kas eesti mehed on veidike mökud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles