Galerii: lapsed lustisid Jarek Kasari ja Jaan Pehki kontserdil

Elu24
Copy

Eile toimus Vabal Laval Jazzkaare perekontsert, kus lastega koos musitseerisid ja rääkisid toredaid lugusid oma lapsepõlvest pianist Kirke Karja, helilooja, laulja ja sõnadekirjutaja Jarek Kasar ning kirjanik, laulja ja kitarrist Jaan Pehk. 

Seekordse kontserdi märksõnad olid muusika, lapsepõlv, mälestused, fantaasia, improvisatsioon ja muinasjutt. Kontserdil sai kuulda kelmikaid ja värvikaid lugusid elust enesest, toeks kitarr, klaver ja laul.

Jarek Kasar on helilooja, laulja ja sõnadekirjutaja. Muusikukarjääri alustas ta räpparina, kuid tema muusikalistes katsetustes on segatud muid muusikažanre. Tema kontserdid on alati humoorikad ning soojad, vürtsitatud vahvate lugudega.

Jaan Pehk on kirjanik, laulja ja kitarrist, kes alustas laulmise ja muusikaga tegelemisega juba lasteaias, võites mitmeid lastele mõeldud konkursse. Praeguseks on jõudnud ta ka suurtele suunatud konkurssidele. Pehki laulude sõnad on kelmikad ning sobilikud nii väikestele kui suurtele.

Noor ja energiline pianist Kirke Karja on tegev mitmetes jazzansamblites. Teda on tunnustatud ja kiidetud sütitava loomingulisuse ja täpse tehnika tõttu ning kindlasti näitab ta osavat pillimängu ka perekontserdil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles