Klubis Apollo nostalgitsevad Nancy ja Mr Happyman

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel Überblingenis Nancy
Reedel Überblingenis Nancy Foto: Club Von Überblingen

Eesti popmuusika 90ndate suurimad iidolid Nancy ja Mr Happyman jätkavad sel laupäeval kontsertklubi Apollo retropidude sarja suure nortalgiakontserdiga.

Mõlemad artistid esitavad oma hittideparaadi, millega kasvas üle terve 90ndate põlvkond.

Retorpidude sari KGB (Kõigi Geeniuste Ball) toimub kaks korda kuus ning kõik kes riietuvad ajastutruult, saavad klubisse tasuta. Parimaid premeerib klubi omapoolse tervitusjoogiga. Ürituste sarja esimene tähtesineja oli 30. novembril Anne Veski.

1995. aastal hittlooga «Las mina proovin siis ka» hoobilt Eesti vallutanud Mr Happyman on meie tolle ajastu üks kandvamaid popmuusikuid. Sven Lõhmuse esimesele suuremale muusikaprojektile andsid tuule tiibadesse veel hitid «Lõvisüda», «Suveparadiis» jpt raadiotes ja tantsusaalides massiliselt mängitud lood.

Mr Happymaniga ühel ajal tõusis Eesti üheks kuulsamaks artistiks Nancy, kelle hitid «Hellalt hoia mind», «Pilgud ja nooled», «Sa muutsid kõik» olid 90ndate ühed enimmängitud raadio- ja tantsuhitid.

Kontsertklubi Apollo avab oma uksed laupäeval kell 23. Tavapilet on 8 eurot, naistele esimene tund aega tasuta sissepääs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles