Tantsutäht Stig Rästa pääseb taas lavale fänne hullutama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stig Rästa
Stig Rästa Foto: Linnaleht

14. detsembril esinevad üle pika aja Rock Cafe laval Outloudz ja äsja debüütalbumi «Meie aeg on käes» valmis saanud August Hunt.

Stig Rästa tunnistab, et viimasel ajal on muud tegemised aja ära võtnud ning avalikke kontserte ei ole Tallinnas eriti antud. «Seetõttu ootame kõiki kuulajaid kontserdile, kus on kindlasti jõulueelsele ajale iseloomulik meeleolu,» ütles Rästa, lisades, et kontserdil kõlab kindlasti uut materjali.

Outloudz on elektropoppi viljelev grupp, kelle debüütsingel «It Was You» kõlas ohtrasti kõikides Eesti raadiojaamades ning bändi teine singel «I Wanna Meet Bob Dylan» osales edukalt lauluvõistlusel Eesti Laul 2011, saavutades seal teise koha.

August Hunt alustas tegevust 2010. aasta alguses. Bändi koosseisu kuuluvad Norman Salumäe, Mirko Miilits, Harri Uljas, Martin Petermann ja Siim Avango. Tegemist on mitmekülgse kollektiiviga. Piiride ületamine on osutunud edukaks, sest üldiselt pop-rockmuusikat viljelevate muusikute loomingusse on peidetud ka funki, garaažirocki ja paljude teiste stiilide elemente.

Piletid kontserdile hinnaga 6 € on müügil uste avanedes Rock Cafes, pärast südaööd maksab pilet 8 €. Kontserdil kehtib vanusepiirang 18 eluaastat. Esimesele sajale kontserdikülastajale piparkook.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles