«Sind otsides» Ada-Liisa lugu toob tugevad tunded ja rõõmupisarad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista ja õnnelikud
Krista ja õnnelikud Foto: TV3

Täna õhtul viib «Sind otsides» koolitüdruku Ada-Liisa kokku oma isapoolse perega, kellega katkes side kolmeteistkümne aasta eest, pärast isa hukkumist. Sugulased leitakse Iisraelist ning kohtumine osutub ootamatult tundeküllaseks.

Tallinna lähedal Jüris elav koolitüdruk Ada-Liisa teab oma lähisugulastest vaid ema ja vanaisa. Tema isa hukkus paar päeva pärast Ada-Liisa teist sünnipäeva, isast pole tal ühtki teadlikku mälestust. Isa vanemad elasid siis, kui nende pojaga tragöödia juhtus, Valgevenes Minskis. Silmast silma kohtusid Ada-Liisa ja tema isapoolsed vanavanemad viimast korda tüdruku kolmandal sünnipäeval. Siis jäid nad Ada-Liisa emaga veel paariks aastaks kirjutama ja helistama, kuni kolisid Iisraeli ning kontakt kadus.

Nüüd on Ada-Liisa 16-aastane ja otsustas paluda «Sind otsides» saatelt abi, sest kirjad ei jõua kuskile ja telefonidele vastavad inimesed, kes pole ta lähedastest midagi kuulnud.

Ada-Liisat toetab otsinguis ema Sille, kellega vesteldes rullub vaataja silme ette justkui romantiline krimifilm, mis algab suure armastusega esimesest silmapilgust ja lõpeb sama ootamatult mõrtsuka kuuli läbi. Sille tunnistab, et pole sellist armastust enam kogenud nagu oli Ada-Liisa isaga. Talle teeb väga haiget, et mehe vanematega on side kadunud ja ta ei oska neid kuskilt otsida. Toimetus paneb kokku Sille ja Ada-Liisa jagatud infokillud ning satub niidiotsale, mis nad sugulasteni juhib.

Ada-Liisa ja Sille jaoks on kohtumine oma perega uskumatult emotsionaalne ja pisaraterohke. Lisaks ootab kõiki veel üks üllatus, mis vallandab ülimalt liigutava tundepuhangu.

«Sind otsides» on TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles