Arco Vara boss treenib Mati Alaveri pundis

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arti Arakas
Arti Arakas Foto: Peeter Langovits

Eesti murdmaasuusakoondise ridades treenib kõrvuti Jaak Mae, Andrus Veerpalu ja teiste siinsete tippmeestega ka börsiettevõtte Arco Vara nõukogu esimees Arti Arakas, kirjutab Postimehe hõlma alla ilmuv

spordiblogi

.


Tõsi, nagu selgub, on Arakas harjutanud koos Mati Alaveri juhendatava meeskonnaga juba neli aastat ning teinud sealjuures kaasa ka suviseid ülipikki treeningpäevi, mille kestus ulatub üle viie tunni.

Arakas, kellel on Otepääl suvekodu, kiitis, et pikad treeningud aitavad leevendada tööga kaasnevaid psühholoogilisi pingeid.

Arakas tunnistas ka, et Alavari pundis harjutamine on hea vaimne motivaator ja distsipliini looja - kui treening algab 9.30, siis algab see 9.30, mitte 9.33.

Kinnisvarafirma Arco Vara, mille aktsia on pärast kevadel börsile tulekut pidevalt langenud, kuulub Eesti Suusaliidu olulisemate sponsorite hulka.

Pikemalt loe Arti Arakase harrastusest ja sportlikest eesmärkidest Pulleritsu ja Šmutovi spordiblogist aadressil suusk.blogspot.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles