Äridaam Terje Aru kinkis abikaasale nooblid päikeseprillid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cartier Premiere prillikollektsiooni esitlus 2. detsembril Tallinna Optikas.
Terje Aru kinkis oma abikaasale trendikad päikeseprillid
Cartier Premiere prillikollektsiooni esitlus 2. detsembril Tallinna Optikas. Terje Aru kinkis oma abikaasale trendikad päikeseprillid Foto: Viktor Burkivski

Reedel, 2. detsembril esitles Tallinna Optika uut Cartier Premiere prillikollektsiooni. Üritusele saabus ka äridaam Terje Aru, kes ostis oma abikaasa Aleksandrile kallid Cartieri päikeseprillid.

«Cartieri uues prillikollektsioonis ühilduvad imeline disain, mood ja kvaliteet, mis pakub klassikalist ja elegantset šarmi selle kandjale,» kiitis Tallinna Optika juhataja Kalev Klais.

Nendest lubadustest innustus ka proua Terje Aru, kes oli eksklusiivsele Cartieri prilli-ja lõhnaesitlusele saabunud koos abikaasa ja pojaga.

Terje valis esitluse käigus välja kallid päikeseprillid ning kinkis need oma abikaasale. «Mulle meeldib oma mehe eest hoolitseda,» on äridaam varemgi meelelahutusveergudel kinnitanud. 

Naine on rääkinud, kuidas ta kaasale riideid valib, tihti ise massaaži teeb ning kui vaja, võtab õhtul koju saabunud väsinud abikaasal ka saapad jalast ja kasuka seljast.

Esitlusel eksponeeris Aleksander ka oma kalleid suurte Swarowski kristallidega kaunistatud kingi, mis naine talle hiljuti hankinud oli.

Tehke järele, naised!

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles