FHM India väljaande esikaanel on «pomm»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FHM India esikaanel on Pakistani näitlejanna Veena Malik
FHM India esikaanel on Pakistani näitlejanna Veena Malik Foto: SCANPIX

Pakistani näitlejanna Veena Malik andis ajakirja FHM Indias ilmuva väljaande kohtusse, kuna see väljaanne avaldas esikaanel ta alastifoto, kus on ta käsivarrel näha Pakistani luureagentuuri lühendit ISI.

FHM India detsembrinumbri esikaanel oli asjatundjate sõnul lausa «pomm» - vihje maailma ühe võimsaimale luurele, Bollywoodi  glamuuritar ning alastus, edastab The Telegraph.

Maliku foto ilmumine tõi kaasa selle, et Pakistani valitsus käivitas uurimise, kes selle skandaalse foto taga on.

Maliku sõnul on ta fotot töödeldud, kuna riided on talt arvutigraafika abil eemaldatud.

Internetis on nüüdseks ka foto, millel on talle lisatud padrunivöö.

«Ma nõustusin fotosessiooniga, samuti ISI tätoveeringuga, kuid ma ei lasknud end pildistada täitsa alasti. Mu fotosid on töödeldud,» on Malik veendunud.

Advokaatide sõnul annab näitlejanna India FHMi kohtusse, nõudes ajakirja müügilt eemaldamist ning kahjutasuks kahte miljonit dollarit.

Ainuüksi ISI tätoveering on Indias provokatiivne, kus seda organisatsiooni süüdistatakse India vastu tehtavates terrorirünnakutes.

Konservatiivses Indias avaldatakse väga harva alastifotosid. Islamiusulises Pakistanis on alastifotode avaldamine keelatud.

FHM India peatoimetaja Kabeer Sharma sõnas, et ta oli näitlejanna sellisest reaktsioonist üllatunud.

«Võimalik, et tal tekkis mingeid probleeme ning selle tõttu ta nüüd ei soovi neist piltidest midagi teada. Me ei muutnud tema fotosid Photoshopi abil. Ta näeb just selline välja nagu esikaanel, tal on ilus keha,» lisas peatoimetaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles