Kuidas meeldib? Kardashianid said ülikõva konkurendi

Elu24
Copy

USA tõsielustaar Draya Michele (34) väisas hiljuti üht Los Angeleses toimunud heategevusüritust eriti avaras õhtukleidis. Mis siin salata, Draya nägi lausa nõnda kaunis välja, et isegi Kardashianid väriseksid tema kõrval.

Imekaunis Draya on kui tõeline multitalent: ta on nii seltskonnategelane, tõsielustaar, näitleja, modell kui ka moelooja. 

Hiljuti säras ta LAFH Awardsil, kus kandis silmatorkavat õhtukleiti. Kahe lapse ema kandis avara dekolteega kleiti ja nagu sellest poleks piisanud, kaunistas tema moekat hilpu ka särtsakas lõhik.

Õigupoolest nägi Draya Michele üritusel nii kena välja, et isegi Kardashianid kahvatuvad tema kõrval. Muide, 2014. aastal oli naiste vahel ka kerge kätš, kui Draya ütles üsna inetult Kim Kardashiani tagumiku kohta.

Nimelt kommenteeris Draya Instagramis pilti, millel ilutses Kardashian. «See p***e ripub nagu tissid,» lajatas ta toona. Küll aga kustutas ta oma kommentaari üsna peagi.

Kim Kardashian 2014. aastal.
Kim Kardashian 2014. aastal. Foto: Scanpix / ANTOINE CAU/SIPA

Vaatamata sellele poseeris Draya 2019. aastal koos Khloe Kardashianiga tema brändi Good American tarbeks. Toona kritiseerisid mõned fännid ka seda koostööd: esiti just seetõttu, et pilte oli rohkelt töödeldud ning teisalt seetõttu, et fännid ei mõistnud, miks Draya reklaamib kellegi teise loomingut, kui ta tegeleb ka ise moedisainiga.

Vaata galeriist pilte ja anna teada, mida arvad sina? Kas Draya Michele teeb Kardashianitele silmad ette või on siiski võimatu Kim'i, Khloe't ja Kourtney't troonilt tõugata?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles