Video: Justin Bieber sai valusa kriitika osaliseks, kuna jäi laval suu maigutamisega vahele

Elu24
Copy
Justin Bieber.
Justin Bieber. Foto: Junge, Heiko/NTB/Scanpix

USA saatejuht Morgan Stewart kritiseeris teles Justin Bieberi esinemist Coachella festivalil, kus ta ilmselgelt suud maigutas.

25-aastane Bieber, kel on hiljuti olnud rasked ajad, astus Coachellal lavale koos festivali ühe peaesineja Ariana Grandega, vahendab Metro. Popstaar jäi aga suumaigutamisega haledalt vahele, kuna taipas mikrofoni suu juurde panna alles siis, kui laul juba käis.

E! saates «Nightly Pop» näidati juhtunust videot ning saatejuht Morgan Stewart reageeris üsna tuliselt. «Ma ei arvanud, et see nii halb on!» ütles Stewart. Teine saatejuht üritas olukorda pehmendada ning ütles, et annab Justinile andeks, kuna tal on olnud rasked ajad, kuid Stewart ei leebunud.

Naine ei suutnud mainimata jätta ka Bieberi välimust. «Meil kõigil on otsaesisel akne, see on normaalne,» kommenteeris Stewart.

Vaata saatejuhtide jutuajamist videost.

Bieber vastas Stewartile Twitteris. «Mõtle, kui palju rõõmu võiksid sa tuua, kui inimeste üle naermise asemel kasutaksid sa aega nende julgustamiseks. Mis teeb haiget, on see, et sulle on antud platvorm, millega head teha, aga sa kasutad seda inimeste alavääristamiseks,» kirjutas popstaar.

«Mõtle, kui ägedalt ma ennast tundsin, kui sain olla sellel laval pärast pikka eemaloldud aega ja teha seda, mida ma enim armastan. Ma laulsin taustavokaali peale, nagu külalisesinejad enamasti teevadki,» selgitas Bieber.

«Millal saame me inimesteks, kes leiavad rõõmu üksteise väärtustamisest, mitte puruks kiskumisest,» mõtiskles popstaar, kes on hiljuti leidnud jumalasõna ja abiellunud.

Bieberi kaitseks astus välja ka Grande, kelle sõnul lepiti esinemine kokku alles 10 minutit enne selle algust. Seetõttu ei saanud staarid enne ka proovi teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles