Bikiinipildid: 10-aastaselt Harry Potteri filmidega tuntuks saanud staari ei tunne enam äragi

Elu24
Copy
Kaader filmist. Pildil Bonnie Wright kehastamas Ginny Weasley't.
Kaader filmist. Pildil Bonnie Wright kehastamas Ginny Weasley't. Foto: Youtube/spellbooked

Harry Potteri staar Bonnie Wright (28), keda me mäletame kultusfilmist kui Ron Weasley väikest õde Ginny't, on nüüd muuhulgas ka ujumisriiete brändi reklaamnägu.

Näitlejatar promob värskete bikiinipiltidega taaskasutust, sest ujumisriided naisterahva seljas on tehtud ümbertöödeldud plastikust. Tegemist on ettevõtte Fair Harbor loominguga.

Kõnealustel kaadritel võib teda näha kandmas nii punast trikood, aga ka sinist bikiinikomplekti, millel mõlemal ilutseb brändile omane muster.

Vaata rohkem bikiinipilte SIIT!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fair Harbor (@fairharbor) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BONNIE WRIGHT (@thisisbwright) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BONNIE WRIGHT (@thisisbwright) on

Bonnie olid vaid 10-aastane, mil ta hakkas filmides kaasa tegema. Hetkel tegutseb ta nii kirjaniku, produtsendi kui ka näitlejana.

Filmis mängis ta Harry Potteri parima sõbra väikest õde Ginny Weasly't, kellega Potter seitsmeosalise romaanisarja lõpus ka abiellub. 

Bonnie tegi filmis kaasa aastatel 2001-2011.

Stseen filmist. Oliver ja James Phelps mängisid George ja Fred Weasley't, Rupert Grint mängis Ron Weasley't ja Bonnie Wright mängis Ginny Weasley't.
Stseen filmist. Oliver ja James Phelps mängisid George ja Fred Weasley't, Rupert Grint mängis Ron Weasley't ja Bonnie Wright mängis Ginny Weasley't. Foto: Scanpix/ COVI
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles