Supergalerii: Vaata meeleolukaid klõpse Marveli suurfilmi «Tasujad: Lõppmäng» maailma esilinastuse punaselt vaibalt

Spekter
Copy

22. aprillil toimus Los Angeleses Marveli suurfilmi «Tasujad: Lõppmäng» maailma esilinastus, tuues punasele vaibale kohale nii filmistaarid kui ka Marveli bossid. Ning loomulikult tohutul hulgal superfänne autogrammialasse.

Marveli Universumi 26. aprillil kinodesse jõudev superkangelaste finaalheitlus «Tasujad: Lõppmäng» (Avengers: Endgame) müüb üle planeedi kinosaale välja nii mis mühiseb ning purustab asjatundjate hinnangul avanädalavahetusel kõik tuntud ja tundmatud rekordid. Filmide hinnanguportaali Rotten Tomatoes kvaliteedimärk annab ilmselt kassaedule veelgi hoogu juurde: Marveli lõpumadina hindeks on 96% Certified Fresh ehk väga tipp-topp. Ootusele annab lisaks hoogu äsja avaldatud filmiklipp, mis põnevust veelgi üles kütab.

Vaata filmiklippi:

Uus film jätkab sealt, kus viimane pooleli jääb ehk Universum on varemeis, sest Thanos (Josh Brolin) tegi täpselt seda, mida lubas, pühkides ühe sõrmenipsuga minema poole kõigist elusolenditest. Kapten Ameerika (Chris Evans), Raudmees (Robert Downey Jr.), Must Lesk (Scarlett Johansson), Thor ja teised allesjäänud Tasujad koondavad oma read, et pöörata tagasi Thanose poolt tehtu ning taastada kord universumis.

Eepiline ulmeseiklus «Tasujad: Lõppmäng» on suurejooneliseks finaaliks 2008. aastal «Raudmehega» alanud saagale. 

Apollo Kinodes alates 26. aprillist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles