Maisie Williams kommenteeris oma tegelase Arya Starki ootamatut seksistseeni

Inna-Katrin Hein
Copy
Arya Stark (Maisie Williams) ja sepp Gendry (Joe Dempsie)
Arya Stark (Maisie Williams) ja sepp Gendry (Joe Dempsie) Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Troonide mängu» kaheksanda hooaja teises osas oli stseen, milles Arya Stark (Maisie Williams) seksib oma sõbra, sepp Gendryga (Joe Dempsie).

Vaatajad kommenteerisid sotsiaalmeedias, et see stseen ei meeldinud neile, jättes Aryast ja sepast kummalise mulje, teatab news.com.au.

Joe Dempsie ja Maisie Williams «Troonide mängu» kaheksanda hooaja teises osas
Joe Dempsie ja Maisie Williams «Troonide mängu» kaheksanda hooaja teises osas Foto: CAP/RFS / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

22-aastase Williamsi kehastatav Arya on 18-aastane, kuid paljude vaatajate silmis on ta ikka veel seesama väike 12-aastane tüdruk, kes ta oli sarja alguses.

«See seksistseen oli kummaline, ma ei näe Aryat täiskasvanuna, ta on ikka teismeline tüdruk,» teatas üks kommenteerija.

Veel oli kommentaare, et kas tõesti oli seda seksistseeni enne otsutavat lahingut vaja, sest Arya on pigem sõdalane, mitte romantik.

«Nii kaasnäitlejad kui võttemeeskond töötasid koos Maisie Williamsiga aastaid, kui ta oli veel laps ja ma ei saa aru, miks see seksistseen stsenaariumisse pandi. Miks pidi Arya täiskasvnuks saades kohe riided seljast viskama?» oli kommentaar.

Veel üks kommenteerija sõnas, et tema silmis olid nii Williams kui Arya nagu nooremad õed, keda tuleb kaitsta, kuid seks lõhkus selle pildi.

Arya Stark (Maisie Williams) «Troonide mängu» alguses (paremal) ja nüüd
Arya Stark (Maisie Williams) «Troonide mängu» alguses (paremal) ja nüüd Foto: / AP/Scanpix

Maisie Williams vastas fännidele: «Kui te tundsite seda seksistseeni vaadates end ebamugavalt, siis te peaksite teadma, et seda vaatasid ka minu ema, kasuisa, minu 2 õde ja 4 venda ning neil ei olnud selle vastu mitte midagi».

Williams sõnas enne kaheksandat hooaega antud intervjuus, et kui ta esmakordselt selle hooaja teise osa käsikirja luges, siis pidas ta enda seksistseeni naljaks.

«Olime teksti läbi töötamas ja ette lugemas, kui mul tekkis kümneid küsimusi, et kuidas seda tegema pean. Leidsin, et pean selle jaoks oma keha paremasse vormi ajama ja jõusaali minema,» sõnas Williams.

Siiski oli ka neid «Troonide mängu» fänne, kelle arvates oli see süžeemuutus teretulnud, näidates Aryat täiskasvanuna.

Arya Stark (Maisie Williams) ja sepp Gendry (Joe Dempsie)
Arya Stark (Maisie Williams) ja sepp Gendry (Joe Dempsie) Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles