Nädala uued filmid: Põrgulikult sarmikas sarimõrvar Ted Bundy, saatanlikult andekas imelaps, seksikad poliitafäärid ja kaotsiläinud pandabeebi (1)

Spekter
Copy
Peaosatäitjad Zac Efron ja Lily Collins filmi «Äärmiselt nurjatu, uskumatult õel ja jõle» esilinastusel
Peaosatäitjad Zac Efron ja Lily Collins filmi «Äärmiselt nurjatu, uskumatult õel ja jõle» esilinastusel Foto: Nils Jorgensen / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Maikuu esimene nädal toob Apollo Kinodesse õudu, romantikat ja seiklusi. Lisaks jõuavad lehekuul kinoekraanile läinud aasta suurimad kinohitid, sealhulgas Oscari-filmid: vaata Apollo kassahittide kuul linastuvaid filme siit.

Õuduka «Imelaps põrgust» saatanlikult andekas poiss ajaks ka eliitkooli direktorile hirmu nahka

Õudusfilm «Imelaps põrgust» (The Prodigy) mängib omal moel juba tuttava saatanpoisi temaatikaga, hirmutades sedapuhku neid, keda vahetevahel kohutab, kui targad ja andekad mõned lapsed tänapäeval tunduvad olevat.

Ilmselt peavad kõik emad oma lapsi imelisteks ja andekateks, kuid alati ei pruugi kõik anded olla ühtviisi head. Kui ikka väike laps hakkab öösel ungari keeles sajatusi sonima, siis ei tasuks rõõmustada, et laps on uue keele selgeks õppinud. Just nii ongi Milesiga, kelle ema Sarah (kahekordne Kuldgloobuse nominent Taylor Shilling sarjast «Oranž on uus must») hakkab kahtlustama, et Milesiga ei ole kõik korras. Poja kummaline käitumine paneb Sarah arvama, et ta poja keha võib olla üle võtnud kuri jõud ning hakkab asja uurima, et päästa oma perekond.

Filmi stsenaristiks on horroržanri uus tõusev täht Jeff Buhler, kelle käe all valmis ka «Lemmikloomasurnuaid».

Apollo Kinodes alates 3. maist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Peaosas Zac Efron! Sarimõrvar Ted Bundy'st Netflixile vändatud õõvastav mängufilm jõuab Eestis kinoekraanile

Netflixi jaoks loodud mängufilm «Äärmiselt nurjatu, uskumatult õel ja jõle» (Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile) jõuab Eestis ka suurele ekraanile.

Jaanuaris möödus 30 aastat kurikuulsalt sarmika USA sarimõrvari Ted Bundy hukkamisest pärast farsiks muudetud kohtuprotsessi, kus mehel end iseennast kaitsta lubati, televisioonis üle kanti ning kmõrtsuka fännitare saali lubati. Äärmiselt suurepärase manipuleerija ning ehtsa kurjuse kehastuse Ted Bundy roimadest ja kohtuprotsessist ilmus Netflixis tähtpäeva puhul neljaosaline dokumentaalsari.

Sundance'i filmifestivalil esilinastus samal ajal mõrtsukast vändatud mängufilm, milles kehastab võigast kurjategijat Zac Efron, tehes seda õõvastava täpsusega – selleks andis võimaluse asjaolu, et Bundyt igal sammul nii fotodele kui ka videopildis jäädvustati. 

Film sukeldub tema õudustäratavasse ellu, tutvustades vaatajale ka Bundy pikaaegset tüdruksõpra Elizabeth Kloepferit (Lily Collins), kes keeldus pikki aastaid uskumast, et mees sellistes roimadeks võimeline oli.

Apollo Kinodes alates 3. maist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Ropuvõitu seksikas komöödias «Vaat kus paar» annab poliitmängudele särtsu tugev kehakeemia

Romantiline komöödia «Vaat kus paar» (Long Shot) annab «rahvusvahelistele suhetele» ropu, naljaka ja ootamatult armsa uue tähenduse.

Mees kirjutab põrutavalt poliitikast ja tal on annet pahandusi tekitada. Naine on riigi üks tähtsamaid diplomaate, kel on kõige peale annet. Kui Fred Flarsky (Seth Rogen, «Neetud naabrite» filmid) satub kokku Charlotte Fieldiga (Charlize Theron, «Plahvatuslik blond», «Mad Max: Raevu tee»), kellesse ta kord armunud oli ja kes on nüüd USA riigisekretär, võlub ta naist enesekriitilise huumoriga ja meenutab talle ta nooruspõlve idealismi.

Charlotte kavatseb USA presidendiks kandideerida ja palkab Fredi oma kampaaniakõnesid vürtsitama. Nende tõmme paneb alguse maailma eri paikadesse jõudvale armusuhtele. Kuid Fredi varasemad ja praegused mõtlematud teod võivad kampaania juba enne selle algust põhja lasta. 

Apollo Kinodes alates 3. maist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Koguperefilmis «Suur seiklus» potsatab mõmmiku ukselävele kure äparduse tõttu pandabeebi

Totu kurg toob pandabeebi kogemata valele ukselävele. Panda tema õigesse koju toimetamiseks seisab karul, põdral, tiigril ja jänesel ees ränk, ent lõbus seiklus metsikus looduses.

Apollo Kinodes alates 3. maist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

 

Apollo kassahittide kuu toob tuleval nädalal kinodesse armastatud filmid «Bohemian Rhapsody»«Imelised 2»«Võta või jäta» ning «Roheline raamat».

Kõiki filme näidatakse vaid loetud seanssidel alates 1. maist: vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles