Vihane kontserdikuulaja astus Beyoncé toetuseks välja ja viskas Ariana Grandet sidruniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande, 2017.
Ariana Grande, 2017. Foto: AP/Scanpix

Neljakordne Grammy nominent Ariana Grande oli Coachella muusikafestivali peaesinejaks, kuid tema etteaste sai ootamatu käigu, kui kontserdikuulajate seast lendas tema pihta sidrun.

25-aastane poppdiiva Ariana Grande laulis parasjagu oma hittlaulu «NASA» kui tema poole lendas rahva seast sidrun. Selle peale jooksis lauljanna lava taha ja hüüdis: «Mida kuradit? See on sellepärast, et üks teie hulgast viskas mind sidruniga!»

Kui endine Nickelodeoni lapsstaar oli hinge tõmmanud ja ennast kogunud, astus ta lavale tagasi ning lõpetas oma etteaste suure üllatusega. Nimelt jagas ta lava Justin Bieberiga, kes juba paar aastat esinemisest kõrvale on hoidnud. Üheskoos lauldi 2016. aasta hitti «Sorry».

Fännid kahtlustavad, et tegemist oli Beyoncé pahaste fännide žestiga, sest kuuldavasti maksti Arianale kaks korda rohkem, kui seda popikuningannale 2018. aastal. Arvatavasti sümboliseerib sidrun Beyoncé 2016. aastal ilmunud albumit «Lemonade».

Tegelikult on tegemist fännide arusaamatusega ja mõlemale lauljannale maksti sama palju- 4 miljonit dollarit ühe esinemise eest. Allikad kinnitasid, et lauljannade lepingud olid struktureeritud ühte moodi, kirjutab Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles